08-09-03

Bedankt allemaal

Ik wou eventjes vermelden dat ik dankzij Marian van "http://marian.skynetblogs.be"de wereldklok op ons blogje heb kunnen zetten.

Als ook dat wij dankzij blog-tips "http://blog-tips.skynetblogs.be" hier toch een mooi blogje (is nog wel ni volledig klaar) hebben kunnen maken.Dat is te zien aan de toch vele stemmen die wij krijgen voor de top 100 en de positieve reaktie's op de berichten of via gastenboek/mail.

Op amper één week tijd staan we op de 6 de plaats en hebben we over 260 bezoekers gehad.

Wij vinden dit reuze !!!

Bedankt allemaal!!!

Bedankt Marian en Vivian, jullie links staan rechts van ons blogje.

 

11:24 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Dank je wel.. Dag meisjes..
Bedankt voor al jullie lof over mijn blogje !
Ik ben blij, dat jullie er iets aan hadden..

Ook gefeliciteerd met jullie blogje in de top 100 en het grote aantal bezoekers !

Het is dan ook een leuk blogje, dat jullie hebben en ik kom hier graag met plezier de berichtjes lezen !

Nog een fijne dag.. enne .. tot blogs hoor !
dikke kus
viviane

Gepost door: viviane | 08-09-03

Dank u voor al de eer! Hallo lievekes,
Bedankt voor de eer die ik van jullie krijg, dat doet me echt een plezier en jullie blogje wordt kei tof. Ik kom regelmatig kijken, zomaar neuzen en lezen. Ik laat wel niet altijd een berichtje achter (Sonja, zal me wel begrijpen) en dan ook ik weet niet altijd wat te vertellen, moet dan teveel nadenken( ook typisch iets wat Sonja begrijpt)

Ik vind het ook leuk dat jullie in de top honderd zo ver zijn gekomen, als je zo door gaat, dan komen er zeker nog meer bezoekers. De Top honderd is leuk en ik wil het ook niet afkraken, maar tot heden heb ik dit nog niet op mijn blogje geplaatst, omdat ik nog twijfel, ten eerste nog geen behoefte heb aan een wedstrijdje, wie graag komt kijken die is welkom en voor de rest zien we wel. Ten tweede was er vorige week iemand die de zaak aan het bedriegen was, die kreeg maar een paar bezoekers en stond tocht in de Top honderd. Vond ik niet zo leuk voor de gene die er mee begonnen was, want daar erger ik me aan, als ze programmaatjes gaan plaatsen om op de eerste plaats te komen.
Anderzijds vond ik dit een heel leuk idee.... (van wie weet ik op het moment niet en anders schrijf ik misschien de verkeerde naam op)...
Met die top honderd ben je een beetje in de belangstelling en weet je dat je niet voor jan nop op het toetsenbord aan het tikken bent.
Misschien plaats ik dat ook nog wel op mijn blogje maar voorlopig nog niet.
Ik heb een eigenstart pagina gemaakt, want mijn linkjes bij mijn favorieten op de computer werd zoveel, ik ben er nog mee bezig en probeer er iedereen op te plaatsen die ik bezoek.

Jullie vonden mijn wereldklokje zo leuk, ik vind de horescoop van jullie en het kalendertje ook interessant, kun je me dat mailen of het adresje geven, alvast bedankt hé. En nu ga ik eindigen, want ik heb al weer genoeg gebabbeld.

Groetjes, nog een hele fijne avond saampjes veel liefs en een dikke kus voor al die eer, tot de volgende keer!!!!!!!!!!!!
Marian.

Gepost door: marian | 08-09-03

sorry, dat ik jullie namen verwissel!!! Hallo,

Sorry, dat ik hier in mijn vorig berichtje jullie namen weer heb verwisseld, het zal niet de eerste keer zijn en misschien ook niet de laatste keer.
Ik was jullie linkje op mijn blogje aan het plaatsen en kijken of het werkt, ben ik mijn berichtje nog eens gaan lezen en wat zie ik, jullie namen weer verwisseld.
Liefs van Marian.

Gepost door: marian | 08-09-03

De commentaren zijn gesloten.