08-09-03

Goedenavond en slaapwel :)

Sorry mensen dat ik vandaag niet zo veel aan ons blokje heb gedaan, maar nu heb ik het toch wel heel druk gehad vandaag zekers.

Eerst en vooral heel den dag gelopen voor die stome papieren van de studiebeurs in te laten vullen. (stadhuis, zorgen voor kopie's, school, enz...)

Dan kom je thuis, moest ik hier achter nog naar de winkel, staat het daar vol brandweer en politie alsook het nodige volk natuurlijk.  Blijkbaar stond er een auto aan de binnenkant, aan het dashbord, te doempen. Heel waarschijnlijk een sigarette uitgedaan in een asbak vol papier.  Daar komen ze dus met 4 brandweerwagens en 1 politiewagen voor, met hoogloeiende sirenes en heel de straat afgezet.  De eigenares heeft veel geluk want ze was juist op tijd of ze hadden de raam ingegooid en heel de auto vanbinnen nat gespoten.  Langs de andere kant zal ze wel een fikse rekening mogen betalen voor heel dat senario.

Natuurlijk kom je daar dan enkele personen tegen die je kent en blijf je der mee staan kletsen he.  Dus dat winkelen van 5 min. heeft ongeveer een half uur heen en een half uur terug geduurd.  Vooral met men huisbaas staan kletsen over computers en printers enz..., alsook over het huis : dat het toch wel hoogdringend was om een klusjesman te sturen, en toen was het gesprek vlug gedaan.  hahaha Logisch vind je niet!!!

Thuis gekomen heb ik dan toch eventjes aan ons blogje kunnen werken en heb ik er onze nieuwe SHOUTBOX(ga maar eens proberen) er opgezet.  Daar was ik nogmee bezig toen Sonja van der werk is gekomen, en dan hebben we maar met twee voor het eten gezorgd.  Gewoonlijk ben ik dat wel hoor maar om 19.00 kregen we dan nog bezoek  en daarom moest het wat vlugger gaan dan anders.

Ons bezoek is nu juist weg en sewens gaan we slapen vandaar dat ik toch nog even dit berichtje gauw post, dan is er toch weer iets bijgekomen.  Zo vroeg gaan slapen zeg je, tja Sonja staat altijd met de vroege en met overuren(van 06.00 tot -+16.00) en als ik dan niet naar boven ga, gaat zij ook niet.  En normaal doe ik of kijk ik daar niet naar,  zeker niet in het begin  en  doe ik dat pas tegen het einde van de week als ik zie dat ze het nodig heeft en toch niet ga slapen.  Maar vandaag wel omdat we heel het weekend toch laat zijn gaan slapen en omdat ze deze morgen te laat was opgestaan omdat ze der niet uitkon.

Kun je je voorstellen eerste dag van haar vast contract en al te laat! Gelukkig maken ze der niet veel uit als het werk maar gedaan is dat is het voornaamste.

Nu ga ik nog eventjes ontspannen en dan naar 't beddeke, pfff het zal mij ook wel deugt doen zenne.

23:29 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.