10-09-03

Gezocht

Ik ga proberen om het hier zo kort mogelijk te houden want ik merk dat men berichten precies wel heel lang zijn. Maar ik heb dan ook zoveel te vertellen he!!!

Jullie weten dat ik het hier wou hebben over ADHD omdat mijn jongste zoon dat heeft.  Nu ga ik het daar niet over hebben en ga ik het alleen over Sven hebben.  Sven is een jongen met zeer veel problemen, door zijn eigen crimineel gedrag vertoefd hij al enkele jaren in instellingen.  Verleden jaar zat hij zelfs op de open afdeling "de Markt" in Mol. Dit is bekent voor de gesloten afdeling "de hutten", m.a.w. de jeugdgevangenis.

Nu om een lang verhaal kort te maken : Ik heb verleden jaar den 27 november Sven vanuit Mol terug in huis gepakt om hem nogmaals een kans te geven een normaal leven te leiden.  Maar helaas ik ben gefaald na 7.5 maand  is hij hier gaan lopen omdat hij de confrontatie niet aankon voor zijn slecht gedrag, zelfs nu nog na twee maand wil hij geen contact.  Hij had toen dus iets heel erg uitgehaald ik zal het misschien ooit wel eens vertellen maar dat gaat dan ook weer een lang verhaal zijn.   Na 1 dag, wat kort is want ik heb al veel langer meegemaakt, is hij door de politie terug opgepakt. Door de jeugdrechtbank is hij terug naar "de markt" in Mol gestuurd.

Gisterenavond rond 21.30 kreeg ik telefoon van Mol dat Sven samen met twee andere gasten weeral is gaan lopen.

Vandaar dit bericht als iemand Sven (zie foto) ziet, bel dan de politie aub, je zou er mij en Sonja een grote dienst mee bewijzen.

Vermoedelijk zit hij in de regio MOL - TURNHOUT. Vooral Turnhout.

14:40 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mol hey,

ik weet dat Mol erg is...
Ik zit nu ook in een instelling en heb een laatse waarschuwing gekregen van de politie omdat ik net 2 keer na elkaar was gaan lopen.
ALs ik nog 1 ding verkeerd doe,moet ik ook naar Mol..

Maar weet misschien iemand hoe ik aan informatie over Mol geraak?!?
Want ik heb al op het internet vanalles geprobeerd en ik vind geen site fzo over Mol.
IK zou alleszins wel wat uitleg willen heben erover..
Als iemand me kan helpen...stuur dan AUB een mailtje terug naar:weegstraat10@hotmail.com!!!


ALvast bedankt voor diegene die me willen helpen.


Groetjes Tom

Gepost door: Tom | 30-11-07

De commentaren zijn gesloten.