11-09-03

goei nieuws

Eerst en vooral zou ik het goede nieuws willen vertellen : Sven is terug in Mol sinds 19.30, wel opgepakt met de nodige feiten, maar toch voel ik me een heel pak lichter.  De nodige stress valt weg samen met al de vragen vandien : waar zit hem, wat spookt hij uit, wat is hij van plan, waar slaapt hij, hoe overleeft hij, wat eet hij enz..... Maar eindelijk kan ik terug positieve berichtjes gaan posten.

Ten tweede : zoals jullie zien bij het openen van onze blog zie je een kadertje.  Dit is een probeersel, normaal zou je dit vensterke kunnen verplaatsen (slepen, pijltje moet een handje worden) en/of sluiten.  En elke dag zou hier een andere uitspraak in moeten komen, automatisch, ik hoop dat het lukt.  Indien dit niet het geval zou zijn dan excuseer ik mij nu al, als het jullie op die een of andere manier zou hinderen.

Ook zou ik graag willen weten wat jullie der van vinden van mijn extra vensterke.  Ik heb dit aan de hand van 2 scriptjes zelf in elkaar gestoken.  Ik hoop echt dat het lukt, laten jullie het mij weten aub.

Ik wens jullie allen nog een goedenacht toe, ik weet dat de mijne heel wat rustiger zal zijn als vorige nacht.  :)

23:37 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

goede en mooie binnenkomer grandioos idee; hou vol

Gepost door: lonestar | 11-09-03

gelukkig Gelukkig voor jullie dat Sven teruggevonden is zodat jullie geen bange dagen en nachten meer moeten beleven.
Een rustige en slaapvolle nacht gewenst !!!
Groetjes

Gepost door: Lieve | 12-09-03

tof vensterke! Tof vensterke. Dat is weer eens iets anders.
Ik ben ook steeds naar nieuwe dingen aan het zoeken, gisterenavond ook iets uitgeprobeerd. Maar heel mijn blogje was verpest, ben ik heel de avond mee bezig geweest om goed te zetten, nu nog het weer en dan is alles weer terug te goei. Was laat geworden en kon niet meer langs komen. Ik heb ook een shoutboxke.
Gelukkig dat jullie jongen weer terug is.

Nu ga ik boodschappen doen
Liefs van Marian.

Gepost door: marian | 12-09-03

Groeten van aan de grens. Via de "Willekeurige Skynet Blog" kwam ik bij jullie terecht. Het was even een mooie belevenis om een stukje van jullie leven te kunnen meelezen. Blijf het mooie zien, en vergeef het slechte. Dat verandert het leven niet, maar je kijkt er vrolijker tegen aan.

Gepost door: G.U.Y. | 14-09-03

De commentaren zijn gesloten.