16-09-03

Onder constructie!

Sorry mensen maar ik ben volop aan het zien hoe het komt dat men klokje niet meer werkt en daardoor kan het wel eens zijn dat het blogje er soms wat warrig uit ziet. 

Eén probleem heb ik al kunnen oplossen blijkbaar lag het aan mijn coockies die gaven de juiste url maar de verkeerde pagina.  Met de wereldklok ben ik nog volop bezig dus, maar ik denk dat ik voorlopig het gewone klokje terug ga zetten.

Ik ga de raad (zie reactie's vorige berichten) van Marian en Viviane opvolgen en zien wat ik er aan kan doen.  Ik heb dus, zoals jullie al merken misschien, het verplaatsbare en afsluitbare vensterke met elke dag een andere uitspraak al verwijderd.  Dit zal wel terugkomen links of rechts van ons blogje.  De uitspraken komen dus terug en alsook zeg ik er nu bij dat ze ook elke maand gaan veranderen, daarmee bedoel ik dat het nu uitspraken zijn en volgende keer bv leuke sms berichtjes en de maand daarop weer iets anders.  Ik moet eerlijk zeggen dat ik het ook niet meer zo leuk vond, dat raampje bedoel ik dan, het werd wel teveel van het goede, plus ook dat ik liever de mensen verwelkom dan dat vensterke.  Ik ga het dus in vrije tekst vast gaan zetten links of rechts van onze blog en ik zal proberen van het zo vlug mogelijk te doen.

Ook wil ik vermelden dat Marian van het hobby-blogje (zie link rechts onder blogs) me der op attent heeft gemaakt dat we op de eerste pagina van Skynet staan onder communicatie.  Ik wist al niet waarvan al die bezoekers nu in éénkeer kwamen, hihihi.....  Ik vermoed dat het de eerste dag is en ik weet ook niet hoelang we der zullen blijven staan, ik hoop natuurlijk HEEL lang. 

Bedankt Skynet , Marian en Vivian.

19:48 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat met jullie vermelding op Skynet-homepage. LMeuk voor je tellertj natuurlijk. en julli hebben het echt wel verdiend zenne. De statistieken die kan ik goed lezen bij Stealth hoor. 107 bezoekers. En het klokje, dat komt vast ook wel in orde. En één gouden raad : zeker niet radeloos worden voor je Blogje, je zult merken dat een ander klokje ook wel werkt.
En inderdaad, vooral er voor zorgen dat je blogje niet te belastend wordt zoals Viviane zegt. Mensen blijven echt geen half uur op hetzelfde Blogje. Ikdoe er zo ongeveer 10-15 per avond en moet ook het mijne nog aanpassen.

Maar, ik kom hier zeer graag, en passeer zeker drie keer per week

Tot Blogs

Gepost door: Luc van het moerhofke | 16-09-03

Jullie doen het goed! Ondanks klokjes en tellertjes die niet meewillen hebben jullie toch een prachtige blog hoor! Ik kom hier niet driemaal per week maar dikwijls driemaal per dag, enkel schrijf ik niet altijd iets. Zo was ik gisteren begonnen met iets te schrijven en werd dan gestoord door mijn man en heb het dan niet meer kunnen afwerken en maar gewist nadien.

Ik zou zeggen doe gewoon zo verder!!!

Gepost door: Eva | 17-09-03

De commentaren zijn gesloten.