17-09-03

gastenboekje???

Sinds gisteren staan we op de homepage van skynet en ik moet zeggen dat laat ons tellertje goed draaien, naar omhoog welliswaar,hihihi...Als we zo voort blijven gaan, zal onze prognose zijn, dat we zaterdag onze 1000ste bezoeker mogen verwelkomen.

Nu voor alle bezoekers, het is misschien niet het geen wat je zoekt, onze excusses daarvoor, maar dat wil toch niet zeggen dat je niet even kunt rondneuzen op ons blogje.  Er staan zowel leuke als minder leuke berichtjes op naargelang dat gene wat je zelf er van vind natuurlijk.

Maar mag ik jullie vragen ook al kijk je niet rond om toch even te gaan stemmen of eventueel een berichtje achter te laten in ons gastenboekje.  Wij zijn ook benieuwd wie er reilt en zeilt in het blogwereltje. Wij zijn mensen die heel graag berichtjes of reactie's krijgen, wij zijn niet curieus maar wij weten alles graag....hihihi

Stemmen kun je rechts van ons blogje en links staat ons gastenboekje.  A.U.B. laat iets van je horen.  En wij beloven, als jullie je url achterlaten, dat wij zekers een bezoekje brengen aan jullie site of blog.

Wij wensen jullie nog veel blogfun en geven nu al een dikke blogknuf en blog xxxjes.

 

19:11 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.