17-09-03

ppppfffffff

Awel ik denk dat ik grotendeels men problemen heb opgelost.  Ik kan terug op stealth geraken, lag dus wel degelijk aan mijn cookies, en ik heb de wereldklok vervangen door een gewoon klokje en dat zal voorlopig zo blijven.  Alsook de uitspraken zijn terug rechts vanonder in het blogje, elke dag een andere uitspraak en  volgende keer elke dag een ander  leuke smsje.

Oh ik heb toch ook zoveer scriptjes de laatste tijd verzameld dat ik ze allemaal wil proberen, ken je dat, maar blijkbaar gaat dat toch niet zo goed op een blogje.  Ik vraag me eigenlijk af of dat bij een webpage wel gaat, want ik ben er sterk over na aan het denken om onze eigen page gaan te maken.  Ik ken der wel nog niets van maar met zelfstudie zal dat wel lukken denk ik.  Opgepast wel het is niet zo dat ik erover denk om  hier de bloggemeenschap gaan te verlaten he, zekers en vast niet.  Het is veel te leuk hier zowel voor het te maken en te onderhouden als voor de ander blogjes gaan te bekijken en te lezen.  Ik denk gewoon ofwel zal het een webpage worden en anders maken we der nog een paar blogjes bij he.  Zoals ééntje voor de show's die we doen met bespreking van de artiesten en de kinderanimatie en zovoort.  Daar moet ik toch nog eens goed over nadenken en eerst een layout maken vooraleer ik daar aanbegin.

Nu momenteel ben ik bezig met men eigen favorieten-pagina te maken en dat vraagt ook meer tijd dan ik verwacht had.  Ik heb zoveel links dat ik nog niet meer weet onder welke categorie ik die moet zetten.  Alsook heb ik precies moeilijkheden om te kopieren en past te doen met die links, dus tot nu toe heb ik ze allemaal één voor één moeten intypen.  Ik moet ook nog gaan zien om foto's en cliparts op het internet ergens te zetten anders krijg ik er nog geen foto's in, denk ik toch. 

Nog een klein ding dat ik wil zeggen, de laatste berichten komen misschien wel over als : "amai wat een stomme trien is dat" maar dat is niet zo.  Ik ben helaas iemand die heel vlug paniekeerd en ik wil dat dan ook direct kwijt, dat moet van mijn lijf af gelijk ze zeggen.  Maar daarna word ik rustig en los meestal men problemen zelf op hoor, ik blijf dan ook zoeken tot ik het heb.

Een mooi voorbeeld is dat van stealth : uiteindelijk had ik naar hun hulp-lijn gemaild en het laatste mailtje stond in dat ze me niet konden helpen dat de fout op mijn pc zat.  En ze hadden gelijk, voor dat ik vandaag dat mailtje had gekregen, had ik gisteren het al opgelost door men cookies te verwijderen.  Blijkbaar waren deze veranderd door een virus die ik in de week heb gehad, die de norton wel herkende maar niet kon deleten of in quartine zetten, ik heb hem dan maar verwijderd in de "veilige modus" want anders ging het niet....Ook een voorbeeld van dat ik veel zelf oplos....hihihi

Ik voel me goed, ik voel me goedddddddd

Allemaal nog veel blogplezier en dikke kus van C & S

 

 

15:03 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Panikeren ! Dat is ook mijn stijl ! Panikeren tot en met en het uiteindelijk toch zélf oplossen.

Gepost door: ms | 17-09-03

Er is weer veel te lezen hier! Ik probeer ook graag vanalles uit. Jammer, dat het wereldklokje bij jullie niet goed werkt. Ik heb ook nog vanalles liggen dat ik wil proberen, maar er steekt wel veel tijd in.
Gisterenavond heb ik zitten uitzoeken , hoe het komt, dat als ik een animatie van internet haal ik bij het opslaan niet meer kan kiezen hoe ik kan opslaan en mijn computer alleen maar in bmp opslaat. En als ik de bewegende animatie dan in paintshop pro omzet tot gif, dan beweegt die ook niet meer, ik krijg er de kriebels van. Bij instellingen kan ik niet vinden. En eerst deed de computer het wel goed, want ik heb veel bewegende plaatjes op mijn computer. Dit vind ik toch een moeilijk geval hoe op te lossen.
Nu ga ik weer verder , veel liefs en ook een blogknuf van mij.

Gepost door: marian | 17-09-03

De commentaren zijn gesloten.