19-09-03

Goedemorgen!

Ik moet zeggen dat het bij mij niet zo goed is, ik ben gisterenavond wat ziekjes gaan slapen.  Ik ben al twee dagen flink aan het hoesten met de nodige slijmen en vol gevoel achter in men neus, keel, ogen en oren.  Deze nacht ben ik ook koorts beginnen gaan te krijgen, wel nog niet veel maar toch genoeg om bezweed uit het bed te komen.  Hopelijk ben ik er vlug vanaf !

Het is ook zo dat ik deze avond om 19.30 in het gasthuis moet zijn voor één nacht, voor een slaaponderzoek.  Dit behoort bij alle onderzoeken van de fibromyalgie, meestal heb je dan een afwijking aan je betagolven of zo iets. Je moet dan een hele nacht met van alle knopjes en draadjes slapen, je kent dat misschien wel van een ECG en van een hartonderzoek.  Tja zoals je weet ben ik geen specialist voor dat uit te leggen maar gewoon iemand die het ondergaat. ;-) 

Dat gaat me wel het nachtje worden ik ben dan al iemand die niet in een vreemd bed kan slapen en dan nog al dat materiaal aan mijn lichaam en hoofd.  En toch moet ik slapen want het is een slaaponderzoek, ze kunnen die metingen alleen doen als je slaapt, niet als je constant ligt te woelen en wakker bent. oei oei oei.....

Nu hoop ik maar dat wanneer ik daar in dat gasthuis zo ziek aankom en met koorts, dat ze me niet gaan houden.  Moest het dus zijn dat je morgen hier niets zie verschijnen van berichtjes of teken van leven, dan weet je waar ik ben he, in het gasthuis. :´-(

Dikke blogknuf van C & S

 

10:34 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hoi.. Hopelijk ben je niet te ziek!! Want het weekend komt eraan...
Bedankt voor je leuke reaktie op ons blogje...
Enne ik wil je zeker helpen met die vensterkes waar je tekst kan inzetten... geen enkel probleem
Is niet moeilijk ook hoor, je moet het eens geprobeerd hebben hé
Laat maar iets weten wat je wil weten... oeps rare zin! lol :-)
Nog een fijn weekend damesen tot blogs hé

Verzorg mekaar maar goe!!
Dadaaaaa

Gepost door: Sven | 19-09-03

wat lees ik nu hier, ben je ziekjes! Als ik dit lees en hier een berichtje achterlaat, zal je wel in het ziekenhuis liggen voor dat slaap onderzoek. Maar dan zie dit berichtje wel in het weekend.
Een dikke knuffelblog van mij,

Gepost door: marian | 19-09-03

De commentaren zijn gesloten.