20-09-03

Ben terug...

Goede morgen allemaal.....

Hier ben ik dan terug, ze hebben me gelukkig niet gehouden daar in dat gasthuis, had ik ook wel niet zien zitten hoor, denk wel dat ik dan vlakaf zou gezegd hebben nee dank je.  Ik moet wel zeggen dat door men ziek zijn dat het onderzoek bijna niet doorging, ikke al blij maar toch moest ik blijfen.pffffff.   Langs de andere kant ben ik er nu vanaf en mag ik de uitslag volgende maand gaan achter horen bij mijn specialist.  Afwachten maar.....

Ik vind het heel spijtig dat ik geen kodakske bij had want ik was juist zo een marsmanneke met al die plakkertjes en draadjes, je had het moeten zien, ni te doen gewoon.  Overal hong wel iets, in men haar, in men gezicht, op men rug, op men buik, aan men voeten en men vingers en dan vragen ze om te slapen.lol..... Ik mocht wel een slaappilleke nemen, omdat ik dat thuis ook af en toe pak, want anders had ik hellemaal niet geslapen nu toch nog een beetje. 

Deze morgen was het dan al die plakkertjes terug eraf (echt ni leuk), ontbijt en dan naar huis.  Ik mocht niet bellen naar Sonja want die kwam normaal maar pas tegen 9.30. Dus ik zo vlug mogelijk daar buiten en met men gsm-ke naar Sonja bellen om me te komen halen, ben haar dan al maar te voet tegemoet gegaan.  Sonja had dat wel niet graag zo met men kabaske maar ik was toch blij dat ik de stijfheid er wat af kon stappen plus zo ver was het niet.

Natuurlijk toen ik thuis kwam was het eerste wat ik deed men pc-ke opzetten en mailtjes bekijken, ondertussen men kabaske uit geladen.  Wat ik tussen men mail vond heeft men dag wel goed gemaakt moet ik zeggen en ik moet en zal dat hier vermelden.

Ik had gisteren een mailtje naar Eva van http://peachy.skynetblogs.be  gestuurd met een vraagje ivm een eigen website op lycos omdat ik daar nog niets van afken.  Eva is zo vriendelijk en bereid om mij verder te helpen en het begin van  mijn website te maken zodat ik al verder kan voor de foto's enz.. te gebruiken.  Later als ze de tijd heeft zal ze me dan een volledige, uitgeschreven uitleg op sturen waardoor ik men website zelf kan gaan maken, aanpassen en veranderen.  Ik vind dit zo geweldig en eigenlijk ongelooflijk dat iemand dit voor mij doet en  vond ook dat ik dat hier moest melden en haar in de virtuele bloemekes wil zetten.  BEDANKT EVA !!!

Nu ga ik eerst in bad al dat geplak uit men haren proberen te krijgen.

 

10:39 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Probleempjes met websites Wow, ik had hier redelijk wat bij te lezen. En is het intussen al een beetje beter met je?
Als je nog meer vraagjes of probleempjes hebt ivm websites maken mag je mij ook altijd om raad vragen. Een paar jaar terug ben ik er ook eens aan begonnen en ik ben wel geen professional maar eenvoudige zaken kan ik wel maken.
Nog een heel fijn weekend samen
Groetjes

Gepost door: Lieve | 20-09-03

Fijn dat je weer thuis bent conny! Jjammer, dat het een maand duurt voor je de uitslag weet.
Maar ondertussen vermaak je je maar met je PC.
En met je website maken wens ik je veel succes toe. Ik ga die van ons Kapsalon binnenkort ook in een nieuw kleedje zetten.
Veel liefs en een dikke knuffelblog van mij.

Gepost door: marian | 20-09-03

De commentaren zijn gesloten.