21-09-03

Wat laat maar allé

Goedeavond

Het is precies eventjes geleden dat ik nog iets gepost maar ja het is dan ook weekend, dan heb je toch wel het een en het ander te doen.

De zaterdag heeft Eva van http://peachy.skynetblogs me geholpen om iets op men telenet website te zetten, zodat ik dit kon gebruiken voor de aanmaak van men eigen favorieten pagina.  En ik zelf heb heel de dag bijna bezig geweest om een website zelf in een te steken, om er toch iets fatsoenlijk te maken.  Ik moet zeggen dat het tot hiertoe goed gelukt is, simpel maar toch iets mooi maar  nog wel niet af.  Ik hou jullie op de hoogte !

Voor de rest is gisteren Mathias de zoon van Sonja op bezoek geweest en ik ook hier moet ik van zeggen dat dat precies wat gemakkelijker verloopt.  Daarna is Sonja gaan werken zoals elke zaterdagavond maar rond een uur of half twee kreeg ik het toch wel benauwd omdat ze zo laat was.  Uiteindelijk bleek het gewoon dat het zo druk was geweest dat ze  tot 2.30 moest werken.  Met dat resultaat dat wij pas rond 3.30 in ons bedje lagen, tja ik kan slecht van haar verlangen als zij thuiskomt direct naar boven te gaan want dan weet ik dat ze niet kan slapen.  Ik was anders wel moe want ik had twee nachten daarvoor niet geslapen, maar ja als zij hare vrije tijd opgeeft voor een centje bij te verdienen moet ik ook iets over hebben, vind je niet.

Deze morgen dan laat op gestaan en daarna onze Sam gaan halen bij Moeke zijn grootmoeder, om daar te eten en daarna direct naar huis alles weg zetten en Sam naar zijn liefke te brengen.  Dat was allemaal hexe hexe.  Uiteindelijk hadden we wel Kenzo meegenomen om dan daar in de geburen gaan te wandelen.  Nadien hebben we hier dan nog met mijn moeder naar de "open stratendag" geweest, om uiteindelijk rond 19.30 pas thuis te zijn.  Sam is om 20.00 thuis gekomen, eventjes met zijn papierwerk voor de school bezig geweest, zit nu in bad en gaat dan slapen. M.a.w. heb ik niet veel aan men zoon gehad heel het weekend weg, pffffff..... vind ik maar nikske zenne.  Weeral nikske aan te doen ze worden nu eenmaal ouder en je moet als moeder maar een stapke achteruit zetten of je nu wilt of niet.

Nu sewens ga ik met mijn schatteke in ons beddeke kruipen om daar nog wat tv te kijken en lekker te knuffelen. :-p

21:22 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.