25-09-03

sorry

Hey,

Helaas moet ik me excusseren dat ik momenteel niet de tijd heb om bij jullie allemaal langs te komen.  Het is misschien maar magertjes maar ik heb de laatste dagen zoveel opgezocht en gelezen dat ik er 's avonds de breu aangaf en voor de tv kroop.

Ik wil van die site echt iets mooi maken en ze is echt nog niet naar men goesting, alsook wil ik die mooie ppsen erop en heb al in verschillende forum's een berichtje achter gelaten maar krijg ni echt een antwoord.  Dan ook zou ik graag die pagina die Eva voor me op telenet heeft gezet naar lycos willen verhuizen maar daar geraak ik al 2 dagen niet binnen enkel met die webbuilder voor de rest werkt daar niets.  Alsook daar in het forum krijg ik niet echt een antwoord buiten alleen het feit dat ik maar geduld moet hebben.

Weet iemand nog ergens een server gelijk lycos waar ik een kleine pagina met fotokes, via Ws_ftp kan neerzetten, moet niet voor meer dienen als een pagina waartoe ik kan linken, das al.  Ik ga nu kijken bij bravenet voor een foto albumeke dan moeten die al niet meer bij op de site, want dat vraag veel bytes en heb ik ook die pagina misschien niet meer nodig, zal zien.

Hebben jullie nog idee's voor op de site te zetten laat het me weten tot nu toe heb ik er cliparts, wallpapers, leuke foto's en persoonlijke foto's op staan.  Ik zou der ook die scriptjes op willen zetten die ik heb  en eventueel links naar (als ik ze vind)of de pps'en zelf.

Zoals jullie ook zullen merken heb ik ons welkoms-vensterke weg gehaald.  Dit omdat het blijkbaar de site blokkeerde.   Ook ga ik één van de dagen de linken weghalen en men eigenstart in de plaats zetten, alhoewel dat daar ook nog niet alles op staat, maar toch al zekers mijn blog-linkjes dus we kunnen voort. hihihi.....

Nogmaals sorry dat ik momenteel niet veel van me laat horen op jullie blogs maar ik heb nog veel werk.  Nog heel, heel, heel veel groetjes van mij en Sonja plus nen

dikke blogknuf xxxjes

 

21:14 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Goedeavond allebei! Ik begrijp wat je bedoelt, je kan geen twee dingen tegelijk. Ik heb de afgelopen dagen ook niet kunnen rond toeren op de blogjes.
Vanmorgen wilde ik dat vlug effe doen voordat ik in de tuin ging werken, maar de eigenstartpagina werkte niet waar al mijn favorieten linkjes op staan. Dus ik dacht dat doe ik vanavond dan.
Vind ik wel spijtig dat ik momenteel wat weinig tijd over heb voor achter de computer en ik hoop dat ik komende winter hier meer tijd voor krijg.
Het is nu net de periode van plantjes zetten en zo en zoals je weet hebben wij onze tuin vernieuwd en moet ik nu opnieuw aanplanten.
Dus gisteren de hele dag gewinkeld en naar een tuincentrum geweest, viooltjes en vanalles gekocht. Ik was gisterenavond zo moe, om te lang achter de computer te zitten, jij begrijpt wat ik bedoel, omdat je die ondervindingen zelf ook hebt.
En nu kom ik nog planten te kort en gaan we morgen al vroeg naar het tuincentrum om nog wat planten bij te halen, dus weer een dag zonder computer. Natuurlijk wel effe vlug op mijn blogje kijken, maar dat is dan ook alles. Maar vind ik ook niet erg, nu komt onze tuin op de eerste plaats, dadelijk is het winter en dan is er weer tijd voor achter de computer.

Weet je wat ik nu aan het doen ben voor mijn fotoalbum. Ik vind het op onze site ook teveel bytes enzo. En het fotoalbum bij bravenet vind ik niet zo fijn, omdat dit allemaal engels is.
Nu heb ik bij skynet een nieuwe blog aangemaakt voor ons fotoalbum.
Die heb ik nog niet online, omdat ik er nog diverse foto's op ga plaatsen en dan pas doe ik die online. Ik wil daar eerst een leuk albummetje van maken.
Ik ben benieuwd, hoe je de site hebt gemaakt.
Heel veel liefs en een dikke knuffelblog van Marian.

Gepost door: marian | 25-09-03

De commentaren zijn gesloten.