09-10-03

pffffffff

Goedemiddag allen,

Het is precies weeral lang geleden dat ik nog iets gepost heb, komt ook wel een beetje doordat er deze week niet echt iets spectaculairs is gebeurt.  Denk ook dat door mijn ziek zijn men inspiratie mij in de steek laat, ik weet het niet.  Zelfs men geheugen is niet gelijk het moet zijn deze week, dat is dus wel een bijverschijnsel van de fibromyalgie hoor.  Ik vergeet zelfs mijn afspraken die lopen, je denkt oesje ik ben te laat, je belt en dan blijkt het die dag ervoor te zijn geweest.  Gelukkig is dat bij mijn kinesist en die weet dat dat een bijverschijnsel is, gelukkig.   Ik moet wel zeggen dat het mij enorm stoort, gisteren was ik dan ook niet voor te genieten, ook wel een beetje door de brief van Sven natuurlijk.

Ik heb mijn brief naar Sven toe niet veel moeten aanpassen hoor die s.a. had gelijk, het was een heel onpersoonlijk briefje met enkel twee vragen in en een lijst.   De eerste vraag was : " ben je bereid tot...", dan de lijst, en de laatste vraag " das toch niet teveel gevraagd, he".  De lijst is wel bijna  zo lang als een A4 formaat.  Jullie weten al hoe ik er ongeveer heb op gereageerd : ik wil niet enkel en alleen een ezel zijn die geeft, ik wil moeder zijn en mag ik dat niet dan ook geen ezel.  Mijn brief is ondertussen in het net geschreven en opgestuurd, het is er ene geworden van 5, A4 blz.

Nog wel één ding en dat is eigenlijk het belangrijkste zijn ps op het einde van de brief.  Daarin vraagt hij : "Bel of schrijf me", dat is eigenlijk een eerste stap om contact te zoeken.  Nu doet hij het natuurlijk op een heel povere manier maar hij doet het.  Het is zelfs zo dat de s.a. me der heeft op gewezen want anders had ik het niet gemerkt.  Als moeder kijk je dan ook naar dat eerste deel en valt die ps eigenlijk niet op.  Normaal schrijf je zo een brief ook andersom : eerst vraag je wil je schrijven of bellen en dan ps mag ik dan die en die spullen hebben.

Nu nog ff over Sam ik ben ook al heel de week aan het zoeken voor een oplossing om hier een lange tekst te plaatsen ivm autisme.  Zo lang dat het misschien wel heel den blog inneemt.  Ik ben dus op zoek gegaan om bv een berichtje te posten met eventueel een scroll zodanig dat het bericht op zich niet zo groot zou zijn.  Ik had er ene gevonden maar blijkbaar gaat dat hier niet, het werkte niet, het mishandelde heel den blog.  Nu had ik nog iets anders ook maar dan moet ik een script in de head zetten of de body tag aanpassen en dat weet ik ook niet hoe ik dat moet doen.  Alhoewel dat ik al blogs heb gezien waar ze dat hebben gedaan, maar wat ken ik daar nu van. 

Oh heel de week zit me zo wat tegen, het ligt wel aan mezelf hoor, ik ben ziek, moe, kriekel, licht geraakt enz....

Groetjes van C & S

11:40 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ahem ... Ik heb op die manieren de kleuren op mijn blog veranderd. Maar ik weet niet of het ook voor andere dingen lukt, maar je kan proberen.

Je gaat naar je werkblad van de blog en kiest "personalisering". Je kiest "vrije tekst" in je "uiterst rechtse kolom", wat daarin staat, staat altijd bovenaan in het script van je blog.

Je zet :
het scriptje dat je wil

Probeer het eens, lukt het niet, tja dan weet ik ook niet hoe je het zou moeten doen. Maar het is in ieder geval op die manier dat ik de kleur en de datum op mijn blog heb aangepast.

Niet vergissen, ik ben een complete leek en heb er mij ook onnozel achter gezocht hoor !

Gepost door: ms | 09-10-03

Veiligheidshalve nog eens gaan controleren ! Bij mij staat er eigenlijk :

mijn scriptje

ik sluit dus niet af !

Succes !

Gepost door: ms | 09-10-03

De commentaren zijn gesloten.