13-10-03

Ter verduidelijking

Hallo allen,

Omdat er iemand een positieve reactie had gegeven op onze berichten via mail wil ik hier toch ook even daarop reageren.  In haar schrijven merkte ze op een positieve manier op dat ik ongelukkig moest zijn.  Nu omdat er negen kansen van de tien nog mensen zijn die denken dat ik ongelukkig ben door de berichten die hier gepost worden wil ik hier toch even op reageren.

 

Kijk die berichten op het blog zijn natuurlijk dingen die wij elke dag meemaken, wat denk ik de bedoeling is van een blog.  Nu wil dat lukken dat ik op het gebied van ongelukkige dingen heel veel meemaak. Helaas !!

Ik zelf heb een chronische ziekte met veel pijn,  Sam is autistisch en Sven is een groote bandiet, dit alles maakt mijn leven moeilijk en een normale mens zou der heel ongelukkig van worden, leuk is wel iets anders.
Maar ze zeggen van mij dat ik niet normaal ben, lol, nee ik wil gewoon zeggen dat ook al maak ik die dingen allemaal mee dat ik toch heel gelukkig ben hoor.  Ik heb me daar gewoon bij neer gelegd, dit is mijn lot, daar kan ik niet onderuit. 

Nu vroeger toen ik nog bij mijn ex-man was, toen was ik ongelukkig, waarom : omdat ik toen hellemaal anders tegenover het leven en mijn lotsbestemming stond als nu.   Als ik dit moest hebben meegemaakt tijdens mijn huwelijk, ik denk dat ik dan al lang ergens in de psychiatrie of zo had gezeten of misschien erger.  Ik kon toen het leven niet aan gelijk ik dat nu kan. 

Nu is het natuurlijk ook wel zo, je moet wel, want anders ga je der aan  kapot hoor dat kan ik je garanderen.

Door de gebeurtenissen in mijn leven is het wel zo dat ik soms eens huil en verdrietig ben, het zou anders heel abnormaal zijn denk ik als ik niets zou reageren en maar verder ga precies of er is niets aan de hand is.  Maar in het algemeen kan en moet ik zeggen dat ik heel gelukkig ben hoor, uit mijn scheiding ben ik veel sterker uitgekomen, zowel als vrouw als mijn karakter.  Het is nu ook wel zo dat ik dankzij het leren kennen van Sonja nog gelukkiger ben geworden.  Mijn ex-man had, op mij en sonja, gereageerd dat onze relatie weer één van mijn zotte buien is en dat het ni lang zal duren.  Laat mij dan maar zot zijn hoor want nu weet ik wat geluk en liefde in een relatie is.   Ondertussen zijn wij binnen een half maandje ongeveer, twee jaar  samen en hij is terug getrouwd en na amper 1.5 jaar terug aan het scheiden.

 
Conclusie : ondanks datgene ik meemaak, ondanks de soms negatief getinte berichten ben ik heel gelukkig.  Ik hoop dat het mag blijven duren !

Strakjes ga ik het berichtje posten over het voorbije weekend want nu moet ik weeral weg.

 Tot straks C & S

 

12:45 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.