19-10-03

Jaja nummer 2000 is gepasseerd !!!

Nummer 2000 is dus langs geweest, maar heeft helaas geen berichtje achtergelaten. Wat vinden jullie der van dat ik dan diegene neem die ik weet dat het dichtste er bij was ?  Vinden jullie dit onfair of niet ?  Ik zou toch graag iemand in de virtuele bloemekes zetten voor het behalen van bezoeker nummer 2000.  Laat ons weten aub wat jullie ervan vinden !  De link van die persoon zet ik op ons blogje tot we aan nummero 2500 zitten, dan wordt hij aangepast aan de link van die persoon.

Spijtig dat de bezoeker in kwestie geen berichtje heeft achtergelaten maar toch vinden we het een virtueel feestje waard.  Onze taart en champagne is al bijna op.

Bedankt aan al diegene die ermee voor gezorgd hebben dat we al aan dat cijfer zijn geraakt.  Wij hopen dat er zo nog vele feestjes mogen volgen.

Bedankt allemaal en nog nen hele dikke blogknuf en kusjes van C & S

21:54 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Ooooh da's spijtig Da's spijtig dat de 2000ste zich niet gemeld heeft. Maar je mag best diegene die er het dichtst bijzit in de bloemetjes zetten ;-) Oeioei ben ik nog op tijd voor een stukje taart en een glasje champagne ???
Groetjes en nog veel plezier met jullie blogje

Gepost door: Lieve | 19-10-03

haia Hellow,
toffe site! en jammer genoeg ben ik niet de 2000ste bezoekster, maar wel de 2027ste!!!
je mag me natuurlijk ook steeds een bezoekje brengen
greetz

Gepost door: marjan | 20-10-03

De commentaren zijn gesloten.