20-10-03

Slecht nieuws

Waarschuwing !!!

Lees dit aub het kan je pc redden van crashen !!!

heel slecht nieuws!!!!!!!!!!!!!

Herinner jullie je nog dat ik een pc had binnen gekregen waarvan er niets meer werkte? En dat ik dus niet opgelost kreeg. awel,dan wil ik jullie nu waarschuwen dat je moet oppassen met msn-plus! Daarstraks kreeg ik een schermpje op men pc, om de messenger plus te updaten. Ik doe dat dus  en hij werd inderdaad ge-update.Wat zie ik op men beeldscherm? Er werd verschillende rommel bij op de computer gezet, totaal ongewenst en ongevraagd.Ik doe mijn configuratiescherm open en wil al die rommel verwijderen.Er komt op zeker moment een uninstall programma op,waarvoor ik een cijfercombinatie moest intikken om alles te kunnen verwijderen, het programma vraagt of ik zeker ben of ik dat wil verwijderen en vermits het toch rommel is doe ik dat.

WAT GEBEURT ER................

Alles maar dan ook alles verdwijnt van mijn pc, niets kon er nog geopend worden en zelfs windows kon niet gestart worden in veilige modus.Blijkbaar wordt hier gebuik gemaakt van een virus dat actief wordt op het moment dat je iets wil verwijderen.Mensen PAS OP en zie wat je doet met die update en msn-plus, je haalt een virus binnen en het is een heel agressief virus. Enkel formatteren kan helpen alhoewel dat ook problemen geeft. Heel zeker ben ik er niet van dat dit door die upadate kwam ofdat het een virus was dat afwachtte tot ik iets verwijderde. Met de vorige pc die ik moest nakijken was de eigenaar ook bezig met msn, hij was toen aant chatten. Ik zelf ben op men pc beschermd door norton ant-virus, norton system works en norton fire wall, en geen van deze heeft gereageerd op dit virus. Ik ben dus ook niet op de hoogte om welk virus het gaat. 

Als er iemand is die meer weet over deze virus of wat er gaande is laat het aub weten in een reactie of mailtje het kan andere mensen misschien helpen om er mee om te gaan.   Voorlopig is het wel zo dat ik zelf nergens aan kan dus ook wat betreft mailtjes en dat ik via Sonja hare pc moet werken.  Dus heb geduld met mij ivm het reageren op/of het posten van berichtjes.

Lieve blogknuffels,groetjes C & S.

20:48 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.