22-10-03

Joepie ben terug !!!

Ik weet het, het is laat maar ik wou jullie toch ff vertellen dat ik terug online ben.  Ik heb dus heel de pc moeten formateren zelfs men partitie.  Ik ben dus alles kwijt, maar nikske aan te doen.  Goede kant van de zaak is dat men pcke weeral opgekuist is.  Ik heb nog wel een paar dingen in backup staan maar men favorieten en men nieuwe webpage ben ik al zekers kwijt, algoe dat ik die eigenstart nog aangemaakt heb, alhoewel daar alles nog niet opstond.  Ja sé.......

Het enige wat ik niet te goei krijg is het internet delen, dus momenteel kan Sonja dan weer niet op internet.  Men netwerk is in orde maar het internet delen gaat niet, erg he.  Der moet toch altijd iets zijn dat tegenwerkt, vind je ook niet.  Dat zal zen eigen wel weer oplossen zekers, ik heb ondervonden dat je met een pc geduld moet hebben dat het niet altijd een kwestie is van verstand.

Eigenlijk heb ik over de voorbije dagen niet echt veel te melden daar ik bijna altijd al bezig geweest ben met pckes in orde te krijgen.  Alles blijft hier gewoon staan momenteel, foei foei van mij......zal morgen wel eens gaan presteren hier want tis ni te doen momenteel.  Ik sta overal mee achter, met al men werkjes.

Ik ga jullie laten want ga nog proberen van wat te slapen, ik heb al wel in men beddeke gelegen maar ben maar terug opgestaan anders stoor ik Sonja met mijn gewemmel,braken, gewesel,....hoe je het ook noemt.

Dikke blogknuf van C & S

01:59 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

computer Ja, die computer daar zitten ook niet zo'n leuke kanten aan.
Ik moet ook weer eens alles in orde zetten.
De afgelopen dagen met andere dingen bezig geweest en dan tussendoor even aan de computer en werk blijft ook liggen. Ik ga ook proberen morgen is wat te doen in huis.
Veel liefs van Marian

Gepost door: marian | 22-10-03

De commentaren zijn gesloten.