29-10-03

AAAAAAggggggghhhh

Goede avond allemaal,

Heb ik vandaag toch weer een raar dagje achter de rug, zoals het spreekwoord zegt een ongeluk komt nooit alleen.  Ik krijg niets anders dan mails binnen met virussen deze laatste is zelfs pas door symantec de vrijdag ontdekt.  De Norton houd hem na een manueele update wel tegen maar hij blijft maar komen.  Vanwaar vraag het me niet.  Dan heb ik gisteren nog iets in mijn mail aangehad, iets heel raar waar je wel over twijfelt is het waar maar onbewust toch hoopt dat het zo is.  Dat was een mail van Coingogames dat ik één miljoen amerikaanse dollers had gewonnen en dat ik moest bellen naar een nummer in nederland.   Ik heb dit opgezocht op internet en blijkbaar is dit een grote scam om zowel gebruik te kunnen maken van je telefoonnummer als om je bankrekening leeg te plunderen als je die doorgeeft.  Vind ik toch erg ja wat hebben ze daar nu aan aub om mensen gelijk ons die er wel komen maar het niet zo breed hebben leeg te zuigen.  Erg ja!!!  Denk dat die virus mails daar ook vandaan komen ze gebruiken zelfs namen die in mijn adresboek staan.  Ik hoop maar dat men pcke weer ni crasht want dan krijg ik iets, denk.

Sonja is ook thuis deze week wegens ziekte, allé niet echt ziek maar ze heeft een geblokkeerde spier, die van haar nek naar schouder.  En dat is een spier die ze veel moet gebruiken op haar werk.  Het is te hopen dat het met rust toch wat helpt en minder pijn zal doen als ze volgende week dinsdag terug ga werken.  Ja pas dinsdag want maandag had ze al verlof genomen daar wij zondag twee jaar samen zijn en dat moet gevierd worden.  Tot hiertoe gaan we met twee lekker romantisch eten en daarna gezellig ergens iets drinken.  Waar of zo dat weten we nog niet daar moeten we het nog over hebben.

Vandaag heb ik ook telefoon gehad van mol van de sociaal assistent van onze Sven.  Dit om te zeggen dat ten eerste Sven niet al te goed was van mijn brief net als hij zelf  (ik had voor hem ook een briefje er bij ingestoken).  Eerst hebben we het daar over gehad van wat ik vind en voel enz.. en het ergste van al was dat wanneer ik hem bepaalde dingen zei dat hij dan zogezegd zijn geheugen kwijt was.  Jongens ben ik op een zeker moment uitgevlogen aan die telefoon niet normaal en ook eigenlijk iets dat niet veel voor komt bij mij.  Maar ja ooit word het wel eens teveel he.  Het tweede deel ging natuurlijk over sven zelf dat die ook niet goed was van mijn brief en dat zijn reaktie der op was dat hij mij wou spreken.  Ik heb hier op geantwoord dat  wanneer hij alleen maar zijn woede wil uiten t.o.v. die brief en met niet concreets af komt en enkel maar een spel wil spelen, het voor mij niet hoeft.  Hoe dat het nu verder moet ik weet het ook niet, afwachten maar weer.

Ik zou willen dat alles ophoud die miserie met sven, die problemen met die computer enz.  Ik ben het echt beu aan het worden sinds verleden week maandag heeft dat nu nog niet op gehouden met problemen, het komt echt mijn keel uit.  Dan verschieten ze der van dat je kwaad word en uitvliegd en of geirriteerd rondloopt.  Ik wil terug fatsoenlijk gaan bloggen en niet constant met dingen bezig zijn op die pc waar ik niet omgevraagd heb.

OOOOOh kennen jullie dat gevoel van dat het je keel uitkomt dat je de bullen wil smijten zo ver ze kunnen vliegen.  Zo voel ik me nu sé en ambetant dat dat is, aaaaggggggghhhhh.

Ik hoop dat het bij jullie wat leuker is en wij wensen jullie nog veel blogplezier  C & S

20:55 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Moeilijke daagjes Iedereen heeft zo wel eens van die moeilijk daagjes ... het mag alleen niet te lang duren he ;-) Maar denk eraan ... na regen komt zonneschijn ... oei ... er schiet me zo ineens iets binnen ... zonneschijn hebben we al in overvloed gehad de laatste dagen hihi Laat in elk geval de moed niet zakken ... het komt wel weer goed.
Knuffels

Gepost door: Lieve | 29-10-03

De commentaren zijn gesloten.