01-11-03

Weeral zaterdag!

Heb ik toch weer het één het ander gepresteerd, kijk maar eens goed rond op ons blogje !!!  Ik heb verschillende aanpassingen gedaan de namen van de kids veranderd, wat linken toegevoegd, volgorde veranderd en de layout wat kleurrijker gemaakt. 

Eigenlijk niet veel gebeurt de laatste dagen zowat de algemene zaken van de dag.  Werkjes opknappen, met pcke bezig zijn enz....  Ik heb deze week alleen wat meer gaan winkelen dan anders, daar Sonja thuis was met haar nek en schouders.  Dat is al wat beter maar zal afhangen van wat ze de dinsdag moet doen voor werk, als dat hetzelfde is zal het vlug terug naar de knoppen zijn denk ik en zal ze terug veel pijn hebben.  Ze is wel gaan werken op haar bijverdienste, tja daar moet ze dat soort beweging niet maken als op het fabriek.

Sam is de hele week gaan werken bij de bakker, die verschiet ervan van wat er op zo een korte tijd op zijn spaarboekje staat.  Zijn fantasie op het gebied van aankopen loopt de pan uit.  Gelukkig moet hij aan mij de toestemming vragen om iets van zijn spaarboekje te halen en dat houd hem nog wat tegen om werkelijk iets aan te kopen.  Maar zijn hoofdje loopt over van de dingen die hij allemaal wil, ocharme.  Vandaag zat. is hij gaan werken van 02 u tot 11 u., dan gaan slapen tot een uur of vier om daarna naar zijn liefke te gaan en samen deze avond uit te gaan.

Ik zit dus al bijna heel de dag alleen, ook omdat Sonja samen met Mathias naar de voetbal is gegaan en dat is iets dat ik niet graag doe.  Ik heb dus zowat van alles gedaan zoals ik al zei hierboven en vandaar dat er ook niet veel te vermelden valt he.  Als ik dit gepost heb ga ik lekker in bad en dan wat tv kijken denk ik.  Ik moet toch even stoppen met mijn blogje hoor, niet alles in een keer, schilt wel ni veel, plus dat ik hoofdpijn begin te krijgen van naar die monitor te kijken.

Morgen zou het kunnen dat ik niet online kom of iets post daar ik en Sonja morgen twee jaar samen zijn en dat gaan we vieren, enkel onder ons niemand erbij.  Ik weet alleen dat we even naar de rommelmarkt terug moeten,  's avonds uit eten gaan en daarna rustig iets gaan drinken.  Meer hoeft dat niet te zijn voor ons, als we maar samen zijn dat is het belangrijkste.

Tot strakjes misschien en nog een dikke blogknuf van C & S

20:55 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

HAVE FUN Alvast gefeliciteerd en veel plezier morgen. Genieten jullie er samen maar eens goed van ;-) SMAK ... dikke kussen om het te vieren
Sluutjes

Gepost door: Lieve | 01-11-03

Proficiat! Eerst jullie feliciteren zie ik en geniet morgen van een hele fijne dag samen.
Ik zal je nog mailen, maar hier alvast schrijven dat ik je mailtje ontvangen heb. Want om het allemaal op te schrijven gaat voor mij wel wat tijd in zitten en ik ben op het moment bezig onze website aan het veranderen en ik ben nog lang niet klaar, maar ik moet stoppen nu, want het wordt een beetje teveel, dus kom ik hier maar gauw wat schrijven en ga slapen.
Liefs en een dikke knuf voor jullie allebei.

Gepost door: marian | 01-11-03

De commentaren zijn gesloten.