12-11-03

Nog iets te vertellen.

Hey,

Buiten natuurlijk het nieuws van mijn heel mooie cadeau heb ik ook natuurlijk nog iets anders te vermelden over de laatste dagen.  Oh ja nog één klein dingetje dat ik vergeten te vermelden had in het vorige bericht. Normaal was er bij die pc nog een scherm bij maar dat hebben wij der niet bijgepakt daar ik een heel goei heb en als er een nieuw komt zal het toch een flatbed worden.  Dat zou dus weggegooid geld geweest zijn.  Er zat wel een toetsenbord, muis en boxen bij.  Het toetsenbord heeft Sonja in gebruik, de muis hebben we weggelegd en de boxen kwamen goed van pas daar de mijn ook niet goed meer werkten.  De oude pc heb ik volledig terug in één gestoken met hardware dat ik nog had zoals het toetsenbord van Sonja,  vorige muis en boxen zodat deze nu gebruikt kan worden door onze Sam, ik moet hem nog wel configureren en formateren zodat hij der dan mee kan doen wat hij wil.  Nu zitten we hier dus al met drie pc's in werking, de mensen zullen zeggen....amaai...., hihihi, en toch zijn we niet rijk, allé met geld bedoel ik dan.  Rijk zijn we elk op onze eigen manier !!!!  Oh jee wat een levenswijsheid.....lol.

Mijn schatteke is natuurlijk 4 dagen thuis geweest en daar hebben we toch even lekker van geprofiteerd door veel te slapen en niks te doen, hihihi.  Enkel maandagavond zijn we met een vriendin een soort van kroegentocht gaan doen in Geel met optredens van verschillende groepen in  natuurlijk verschillende café's.  De organisatie viel wel wat tegen waardoor we eigenlijk maar drie lokaties hebben aangedaan en slechts twee groepen hebben gehoord.  De optredens overkoepelden elkaar door het laattijdig starten van hun act.  In het tweede café waren ze zo maar een half uur over tijd zodat we daar uiteindelijk zijn weggegaan want anders miste we de groep die we toch het liefste zouden zien.  Daar zijn we dan ook gebleven tot we naar huis gingen, want het lukte toch niet om de andere nog te zien.

Dinsdag hebben we samen met kenzo een redelijke wandeling gedaan, waardoor ik wel uitgeteld was.  Oh ja de avond daarvoor heb ik dus ook al redelijk wat gewandeld en bij dat eerste optreden heel de tijd recht gestaan.  Dus dat moest er op één of andere manier wel uitkomen/zijn effect hebben op mijn spieren.  Ik ben na het eten dan ook op de zetel gaan liggen met dat resultaat natuurlijk dat ik deze nacht weer niet veel geslapen heb.  En zo is het altijd wel iets....  Ik moet het altijd uitzweten, als ik iets leuks wil doen of heb gedaan.

Vandaag heb ik ook al een grote wandeling gedaan want ik moest kenzo bij de dierenarts afleveren deze middag.  Onze jongen word/is vandaag gecastreerd daar wij hopen dat dit wat helpt in zowel zijn drift als zijn hevigheid.  De dierenarts zei dat het voor zijn drift zeker zal helpen, kenzo liep altijd met zijn ding eruit en dat was echt niet meer aangenaam en zelfs ambetant op sommige momenten.  Zijn drukte of uitgelatenheid moeten we wel wat afwachten maar ook hier zegt de dierenarts dat het wel zal helpen daar het op de ideale leeftijd gebeurt.  Gaan wandelen met kenzo was een hele opgaven, constant met iedereen willen spelen (zelfs tijdens het wandelen), bij iedereen opspringen en aandacht vragen  en als we andere honden tegen kwamen was het hellemaal niet te doen.  Luisteren doet hij eigenlijk heel goed (hij komt uit asiel), maar door zijn hevigheid hoort hij je niet meer en heb je niets meer te zeggen.  Laat ons hopen dat het helpt en dat hij wat kalmeert.

Voor diegene die zeggen "ocharme, moet dat nu echt, castreren!" dit is hetzelfde als stereliseren bij een teef, bij een reu noemen ze dat dus castreren.  Eerlijk gezegd, ik heb al redelijk wat honden gehad maar dit weet ik ook nog maar pas hoor, dat dat hetzelfde was maar anders genoemd word. 

Ik heb juist naar de dierenarts gebeld en alles is goed verlopen en Kenzo slaapt momenteel.  Deze avond tussen 7 en 8 mogen we hem gaan halen maar dat zullen we dan maar met de auto doen zekers.  Ik zie hem die wandeling terug nu echt wel niet doen.  Ik ben wel curieus hoe hij reageert, afwachten.

Groetjes van C & S

15:56 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

proficiat met je nieuwe aanwinst.
En alles in orde met Kenzo ??? Hopelijk ... maar meestal helpt het toch wel een beetje de uitbundigheid te temperen ... zodat je in de toekomst op je eigen tempo een wandelingetje met hem kan maken ;-)
Sluuuuuutjes

Gepost door: Lieve | 13-11-03

effe goed weekend wensen! Even tussendoor hier ook nog eens komen kijken, want alles ligt op een laag pitje bij mij. De site is nog niet af, maar kom jullie toch even een goed weekend wensen en even bijlezen.
Ik wens jou heel veel succes met je nieuwe aanwinst, je hebt wel geboft hé.
Veel liefs en een dikke blogknuf van Marian ook aan Sonja.

Gepost door: marian | 15-11-03

De commentaren zijn gesloten.