10-12-03

Vanalles!!!

Hey,

Ik weet het, het is weer even geleden maar ik heb heel den boel eigenlijk eens goed laten bezinken, laten rusten.  Ik had dat blijkbaar nodig ! 

Ik heb me voorgenomen om het niet aan mijn hart te laten komen plus ook dank zij de reactie's weet ik nu ook waar op en waar af.  Van sommige heb ik de nodige steun en hart onder de riem gekregen en van andere tja.........   maar ok ieder zijn eigen mening, net als ikzelf heeft iedereen daar het recht toe.

Voor alle duidelijkheid zou ik nog wel willen zeggen en dat is echt het laatste hierover, dat ik deze blog ben begonnen als een soort dagboek.  En dat naar mijn mening in een dagboek zowel de slechte als goede dingen worden geschreven.  M.a.w. dit was een gevoel van mij persoonlijk, sonja bv had daar niets mee te maken alhoewel ze mij gelijk gaf, ik heb daar niemand persoonlijk mee willen raken of kwetsen.  Het was niet meer dan een gevoel dat van mijn lijf moest en ik in mijn dagboek moest noteren, dat ik mijn dagboek open en bloot op het net zet dat is mijn keuze.

Ik heb er wel mee in mijn gedachten gezetten om te stoppen maar daar ben ik van af gestapt, waarom ?  Omdat ik dat soms nodig heb om iets van mij af te schrijven plus dat het bloggen eigenlijk wel "fun" is.  Het tempo dat ik de laatste weken heb ivm het berichten en bezoeken zal zo ongeveer aangehouden worden naargelang de situatie en de drukte hier thuis.  En jullie weten dat de kerstvakantie in aantocht is dus weeral wat drukker en zekers ook met het organiseren van een kerstfeestje en pakjes aankopen.

Om daar even op verder te gaan : wij gaan dit jaar met kerstavond gourmetten, dan heb ik wat minder werk.  Bij ons is het normaal altijd zo dat wij met zijn allen "de 24ste" samen werken om het eten klaar te hebben, net als de living.  De kinderen maken dan gewoonlijk van onze living een kleine discotheek, hihihi.  Er worden hier na het eten gewoonlijk spelletjes gedaan en zelfs gedanst en natuurlijk de pakjes.  Dit jaar zal het zelfde zijn alleen moet ik wat minder werken aan het eten want dat word nu bestelt groot verschil tegenover bv de kalkoen van verleden jaar (zie foto). 

Dit jaar is het voor Sonja wel een heel speciale kerst, het is de eerste keer sinds 2j. dat Mathias er bij zal zijn en daar verheugt ze zich al op.  En wie er dit jaar ook voor de eerste keer bij zal zijn is Jessica het meisje van Sam.  Eerst was er gezegd van niet maar ik heb dan haar moeder dan toch kunnen overtuigen en onze Sam zal dan oud op nieuw bij hun zijn, goed he.

Bij het eten zal er ook nog een koppeltje vrienden bij zijn en 's nachts rond 23.30 komt er dan nog een koppel om kerstmis te vieren.  Dus bij het eten zijn wij met 7 en voor het feest met 9, pfff dat zal hier goed vol zitten, gelukkig heb ik nogal een grote living (herenhuis).  Voor diegene die nu aan het telen zijn ja het slechte nieuws is dat Sven er dit jaar niet bij zal zijn, helaas maar niets aan te doen.

Nu ga ik wel stilaan stoppen want het is precies weer een hele brief en ik heb nog het een en 't ander te doen. 

Nog een hele dikke blogknuf van

C&S

11:04 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Mag ik mee komen vieren? Tja, voor mij word het een eenzame kerst en nieuwjaar...

Kijk er absoluut niet naar uit. :( :( :(

Veel liefs,
Eva

Gepost door: Eva | 10-12-03

De commentaren zijn gesloten.