12-12-03

I'm so happy

Jaja mensen na den dip voel ik me nu gewoon geweldig, alles valt hier zowat in zijn plooi.

Ik heb kunnen organiseren dat Jessica bij ons is met kerstavond en Sonja hetzelfde met Mathias en zelfs 3 dagen dat hij hier is, geweldig he.  We gaan proberen van toch één dag met hem naar Brugge te kunnen, naar de ijssculpturen dat moet naar het schijnt geweldig mooi zijn.  Ik weet het niet daar ik nog nooit daar ben geweest, wel in Brugge maar niet naar die ijssculpturen.  Het is te hopen dat het ons lukt he.

Eigenlijk heb ik nog maar één probleempje momenteel en eigenlijk wel een ambetant : ik kan al 14 dagen niet wassen en ben afhankelijk van andere mensen om mijn was te doen.  Mijn wasmachine is een AEG en nog maar 4 jaar oud maar het heeft mij al meer gekost dan de kostprijs zelf.  Normaal is AEG een heel goed merk en ik heb het terug genomen in den tijd omdat het vorige zolang had meegegaan, maar nu niets anders dan stukken, ik denk dat ik een maandag machine heb, hihihi.  Dit laatste jaar denk ik dat ik het al 5 tot 6 keer heb laten maken.

Maar nu verder over hetgeen het nu heeft.  Ik belde naar diegene die het gewoonlijk komt maken maar eer die kwam kijken waren we al 5 dagen verder.  Toen sprak hij af van zogauw ik de stukken heb kom ik het halen en ja gisteren was het zover.   Ikke blij want ongeveer een uurtje later belde hij dat hij het al terug bracht.  Nadat ze het terug hadden geplaatst natuurlijk nog eens testen met wat was erin, hij had het al wel getest in de werkplaats maar met 1 jeansbroek erin dus nu testen met wat meer erin.  Wat was het resultaat : nog altijd het zelfde lawaai als daarvoor, precies of er staat hier zo een weggewerker binnen met zo een drilboor voor de weg open te breken.   Dus mijn machieneke terug mee en dan ook nog dat ze nu niet meer weten wat het kan zijn.   Negen kansen van de tien heb ik het vandaag niet terug en moet ik weer naar iedereen toe om te gaan wassen, pffffffffff.  Gelukkig is het nog maar 1 week school en minderd de was wat, maar toch wreed ambetant als je niet kan wassen.

Voor de rest gaat hier alles zo wat zijn eigen gangetje van de examen heb ik zo veel last niet omdat Sam in 't huis zit.  Dus die stress maak ik zo niet meer mee.  Sonja daar en tegen moet dit weekendje zat. en zondag werken, daarna nog een weekje en dan is ze 14 dagen thuis.  Daar gaan we toch eens goed van genieten, sé.  Sam is er ook wel maar die kan ik alleen laten en daar moet ik niet echt meer naar zien zodat we gebonden zouden zijn, ik hoop dat je snapt wat ik bedoel ! Plus ook dat het zou kunnen dat hij wel eens heel de vakantie mag of kan gaan werken.

Nog één ding : ik moest nog één iemand voorstellen van ons gezinnetje en dat is trixie (zie foto).  Ik had dit nog niet kunnen doen daar ik nog geen mooie foto van haar had.  Trixie is een Laso Apso teefje, zij is al 5 jaar oud en heb ik aangekocht op mijn eerste verjaardag na mijn scheiding, zij was een kadotje voor mijzelf.  Ik weet niet hoe ze dat juist zeggen maar zij is een volbloed, dus een echt ras maar helaas ben ik achteraf te weten gekomen wel inteelt en dat zie je aan haar tandjes : zij is een onderbijter, dat schijnt daardoor te komen.  Normaal is zij een langharige maar wij laten haar altijd scheren en dit zeker tijdens de reuf, het is zo al erg genoeg met kenzo en bij haar is dat dan nog erger.  Zij is heel lief en luistert heel goed plus met kenzo gaat dat ook heel goed maar zij is baas.  De volgende keer vertel ik wel eens iets meer over die twee en hun spel.

Yes binnen een weekje iedereen thuis lekker genieten van elkaar en van de feestdagen.

Allemaal nog een heel leuk weekendje toe gewenst en nog een hele dikke blogknuf van

C & S

14:56 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Fijn Fijn te lezen dat je niet stopt met je blogje .. en het doet me deugd dat je je terug beter in je vel voelt. Alvast een gezellig weekend!
Sluuutjes

Gepost door: Lieve | 12-12-03

De commentaren zijn gesloten.