31-12-03

2004

Gelukkig Nieuwjaar

Wij wensen jullie een grandioos

2004

En dat uw liefste wensen mogen uitkomen !!!

Vanwege ons allemaal.

18:00 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

25-12-03

Er moet altijd iets gebeuren!

Hallo allemaal nogmaals nen zalige kerstmis gewenst.

Ik hoop dat het bij jullie allemaal is meegevallen, hier bij ons ook wel maar toch hebben we natuurlijk weer iets meegemaakt.  Het liep allemaal te mooi om waar te zijn.

Mathias kwam normaal gezien van Maandagmorgend tot kerstmorgend, nu ga ik proberen om een lang verhaal zo kort mogelijk te vertellen.  Zaterdag was Matty nog hier geweest en geen vuiltje aan de lucht, papa was nog altijd akkoord dat hij naar hier kwam, maar helaas zondagavond begon het.  Eerst een berichtje dat hij ziek was dan een telefoontje enz... uiteindelijk kwam S er achter dat het een leugen was en dat Matty zogezegd niet wou komen.  S. heeft dan gezegd ok Matty je ziet maar, als je van gedacht veranderd bel je me maar.  

Nu dinsdag morgend had Matty zomaar eens 10keer gebeld van 08.00 's morgens tot +- 10.00 u om hem dan toch te komen halen.  Ongeveer nadat S. en Matty hier een kwartiertje thuis was belde zijn vader met de vraag of hij werkelijk hier was en waarom zij hem thuis in het geniep had weg komen halen.  Maar S. wist natuurlijk van niets, wat blijkt nu dat Matty er eigenlijk van tussenuit gemuist was zonder dat zijn vader van iets wist.  Die jongen wou dus bij zijn moeder zijn maar mocht het eigenlijk niet van vader en zijn tante (die hier dus een grote rol in speelt), waardoor hijzelf dan het initiatief heeft genomen om toch kerstavond door te brengen met en bij zijn moeder.  Hij had zelfs de avond daarvoor twee mailtjes gestuurt, die we natuurlijk ook nog hebben, maar helaas toen niet gezien hebben.  De ene met kom me halen om 09.00 en de andere met "Maar bel niet aub". 

Nu heeft S. dus heel de woensdag niets anders dan telefoontjes gehad, van de grootmoeder, van die tante, van papa enz... want dat kind moest en zou terug moeten komen voor 18.00 's avonds willen of niet.  Van de tante uit heeft ze zelf een dreig-telefoon gehad op voicemail, want ze zou wat meemaken als hij der om zes uur niet was, plus wat voor moeder ben je als je je kind dat allemaal aandoet.  Ze vergat dus wel even dat Matty der zelf voor gekozen had en ook dat hij zelf wou blijven, deze morgen had de jongen zelfs schrik om naar huis te gaan.

In eerste instantie dachten wij dus dat de fout eigenlijk bij Matty zelf lag, omdat hij zo dikwijls liegde over dingen waarom hij niet kwam enz... maar wat blijkt nu dat die tante dus zowel Matty als zijn vader constant beinvloed en ompraat en zelfs psychologisch bewerkt, waardoor zij beide uiteindelijk niet meer weten hoe of wat.   Alleen deze reis heeft Matty zijn wil laten doorgaan en voet bij stuk gehouden.  Nu wat denken jullie nu wie wat aandoet, want Matty lijdt eronder dat hebben we deze twee dagen nu wel gezien.  Ik denk dat het enige wat S. nu nog kan doen is naar de rechtbank te stappen om haar bezoekrecht op een normale manier te kunnen uitvoeren (wat tot nu altijd is tegengewerkt) en voor Matty dat die jongen met een gerust hart naar hier kan komen.  Zei dreigen wij doen het, hihihi.

Kerstavond is een raar dagje geweest maar uiteindelijk voor ons en zekers voor Sonja toch speciaal, omdat Mathias er was en daarboven op dan nog eens het trotse gevoel van mijn zoon doet dat voor mij, wil echt bij mij zijn.  Nee kerstmis kan voor ons niet meer stuk en voor Mathias ook niet dat liet hij duidelijk zien, en zekers als ze ginder er dan ook niet teveel meer over gezaagd hebben, maar daar hebben we schrik voor.

Nog een hele dikke blogknuf van

C & S

22:12 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

HOHOHOO

Zalig Kerstmis

Van

Conny, Sonja, Sam, Sven, Mathias, Jessica, Trixie en Kenzo

12:49 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-12-03

gauw,gauw,gauw

Gauw een heel klein berichtje tussen de drukte heen.

Zoals jullie zullen zien heb ik het één en het ander aangepast aan de blog en veranderd. Ik hoop dat het een beetje overzichterlijker is dan daarvoor.

Zoals ik al zei heb ik momenteel niet veel tijd om berichten te posten. Sonja heeft bijna 21dagen aan een stuk moeten werken, met wel heel lange dagen en late uurtjes, dus ik moest al de inkopen gaan doen voor vooral de pakjes. Gelukkig voor S. heeft ze nu 14 dagen vrijaf en kan ze het wat kalmer aan doen.

Sam heeft zoals iedereen natuurlijk examen gehad en voor mij is hij grandioos geslaagd en met wel een heel goed rapport naar huis gekomen. Hij heeft geen enkel buis en zit met de meeste vakken boven het gemiddelde. Toch leuk he, vind je niet, ik geniet ervan dat Sam toch zijn vak heeft gevonden waar hij zich goed en thuis in voelt.

De volgende dagen moeten we nog wel inkopen gaan doen voor pakjes plus dan ook nog alles rond krijgen voor ons kerstfeestje. Kerst zegt mij wel niet zoveel als nieuwjaar maar mits ik het al jaren doe op kerstavond zal ik er maar bij blijven. Het enige leuke, vind ik, zijn de pakjes, niet zozeer voor mijzelf maar voor de kids : die gezichtjes, die uitdrukkingen, die uitstralling, die vreugde enz... het doet toch iets met je.

Prettige feestdagen nog van C & S

23:01 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

12-12-03

I'm so happy

Jaja mensen na den dip voel ik me nu gewoon geweldig, alles valt hier zowat in zijn plooi.

Ik heb kunnen organiseren dat Jessica bij ons is met kerstavond en Sonja hetzelfde met Mathias en zelfs 3 dagen dat hij hier is, geweldig he.  We gaan proberen van toch één dag met hem naar Brugge te kunnen, naar de ijssculpturen dat moet naar het schijnt geweldig mooi zijn.  Ik weet het niet daar ik nog nooit daar ben geweest, wel in Brugge maar niet naar die ijssculpturen.  Het is te hopen dat het ons lukt he.

Eigenlijk heb ik nog maar één probleempje momenteel en eigenlijk wel een ambetant : ik kan al 14 dagen niet wassen en ben afhankelijk van andere mensen om mijn was te doen.  Mijn wasmachine is een AEG en nog maar 4 jaar oud maar het heeft mij al meer gekost dan de kostprijs zelf.  Normaal is AEG een heel goed merk en ik heb het terug genomen in den tijd omdat het vorige zolang had meegegaan, maar nu niets anders dan stukken, ik denk dat ik een maandag machine heb, hihihi.  Dit laatste jaar denk ik dat ik het al 5 tot 6 keer heb laten maken.

Maar nu verder over hetgeen het nu heeft.  Ik belde naar diegene die het gewoonlijk komt maken maar eer die kwam kijken waren we al 5 dagen verder.  Toen sprak hij af van zogauw ik de stukken heb kom ik het halen en ja gisteren was het zover.   Ikke blij want ongeveer een uurtje later belde hij dat hij het al terug bracht.  Nadat ze het terug hadden geplaatst natuurlijk nog eens testen met wat was erin, hij had het al wel getest in de werkplaats maar met 1 jeansbroek erin dus nu testen met wat meer erin.  Wat was het resultaat : nog altijd het zelfde lawaai als daarvoor, precies of er staat hier zo een weggewerker binnen met zo een drilboor voor de weg open te breken.   Dus mijn machieneke terug mee en dan ook nog dat ze nu niet meer weten wat het kan zijn.   Negen kansen van de tien heb ik het vandaag niet terug en moet ik weer naar iedereen toe om te gaan wassen, pffffffffff.  Gelukkig is het nog maar 1 week school en minderd de was wat, maar toch wreed ambetant als je niet kan wassen.

Voor de rest gaat hier alles zo wat zijn eigen gangetje van de examen heb ik zo veel last niet omdat Sam in 't huis zit.  Dus die stress maak ik zo niet meer mee.  Sonja daar en tegen moet dit weekendje zat. en zondag werken, daarna nog een weekje en dan is ze 14 dagen thuis.  Daar gaan we toch eens goed van genieten, sé.  Sam is er ook wel maar die kan ik alleen laten en daar moet ik niet echt meer naar zien zodat we gebonden zouden zijn, ik hoop dat je snapt wat ik bedoel ! Plus ook dat het zou kunnen dat hij wel eens heel de vakantie mag of kan gaan werken.

Nog één ding : ik moest nog één iemand voorstellen van ons gezinnetje en dat is trixie (zie foto).  Ik had dit nog niet kunnen doen daar ik nog geen mooie foto van haar had.  Trixie is een Laso Apso teefje, zij is al 5 jaar oud en heb ik aangekocht op mijn eerste verjaardag na mijn scheiding, zij was een kadotje voor mijzelf.  Ik weet niet hoe ze dat juist zeggen maar zij is een volbloed, dus een echt ras maar helaas ben ik achteraf te weten gekomen wel inteelt en dat zie je aan haar tandjes : zij is een onderbijter, dat schijnt daardoor te komen.  Normaal is zij een langharige maar wij laten haar altijd scheren en dit zeker tijdens de reuf, het is zo al erg genoeg met kenzo en bij haar is dat dan nog erger.  Zij is heel lief en luistert heel goed plus met kenzo gaat dat ook heel goed maar zij is baas.  De volgende keer vertel ik wel eens iets meer over die twee en hun spel.

Yes binnen een weekje iedereen thuis lekker genieten van elkaar en van de feestdagen.

Allemaal nog een heel leuk weekendje toe gewenst en nog een hele dikke blogknuf van

C & S

14:56 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

10-12-03

Vanalles!!!

Hey,

Ik weet het, het is weer even geleden maar ik heb heel den boel eigenlijk eens goed laten bezinken, laten rusten.  Ik had dat blijkbaar nodig ! 

Ik heb me voorgenomen om het niet aan mijn hart te laten komen plus ook dank zij de reactie's weet ik nu ook waar op en waar af.  Van sommige heb ik de nodige steun en hart onder de riem gekregen en van andere tja.........   maar ok ieder zijn eigen mening, net als ikzelf heeft iedereen daar het recht toe.

Voor alle duidelijkheid zou ik nog wel willen zeggen en dat is echt het laatste hierover, dat ik deze blog ben begonnen als een soort dagboek.  En dat naar mijn mening in een dagboek zowel de slechte als goede dingen worden geschreven.  M.a.w. dit was een gevoel van mij persoonlijk, sonja bv had daar niets mee te maken alhoewel ze mij gelijk gaf, ik heb daar niemand persoonlijk mee willen raken of kwetsen.  Het was niet meer dan een gevoel dat van mijn lijf moest en ik in mijn dagboek moest noteren, dat ik mijn dagboek open en bloot op het net zet dat is mijn keuze.

Ik heb er wel mee in mijn gedachten gezetten om te stoppen maar daar ben ik van af gestapt, waarom ?  Omdat ik dat soms nodig heb om iets van mij af te schrijven plus dat het bloggen eigenlijk wel "fun" is.  Het tempo dat ik de laatste weken heb ivm het berichten en bezoeken zal zo ongeveer aangehouden worden naargelang de situatie en de drukte hier thuis.  En jullie weten dat de kerstvakantie in aantocht is dus weeral wat drukker en zekers ook met het organiseren van een kerstfeestje en pakjes aankopen.

Om daar even op verder te gaan : wij gaan dit jaar met kerstavond gourmetten, dan heb ik wat minder werk.  Bij ons is het normaal altijd zo dat wij met zijn allen "de 24ste" samen werken om het eten klaar te hebben, net als de living.  De kinderen maken dan gewoonlijk van onze living een kleine discotheek, hihihi.  Er worden hier na het eten gewoonlijk spelletjes gedaan en zelfs gedanst en natuurlijk de pakjes.  Dit jaar zal het zelfde zijn alleen moet ik wat minder werken aan het eten want dat word nu bestelt groot verschil tegenover bv de kalkoen van verleden jaar (zie foto). 

Dit jaar is het voor Sonja wel een heel speciale kerst, het is de eerste keer sinds 2j. dat Mathias er bij zal zijn en daar verheugt ze zich al op.  En wie er dit jaar ook voor de eerste keer bij zal zijn is Jessica het meisje van Sam.  Eerst was er gezegd van niet maar ik heb dan haar moeder dan toch kunnen overtuigen en onze Sam zal dan oud op nieuw bij hun zijn, goed he.

Bij het eten zal er ook nog een koppeltje vrienden bij zijn en 's nachts rond 23.30 komt er dan nog een koppel om kerstmis te vieren.  Dus bij het eten zijn wij met 7 en voor het feest met 9, pfff dat zal hier goed vol zitten, gelukkig heb ik nogal een grote living (herenhuis).  Voor diegene die nu aan het telen zijn ja het slechte nieuws is dat Sven er dit jaar niet bij zal zijn, helaas maar niets aan te doen.

Nu ga ik wel stilaan stoppen want het is precies weer een hele brief en ik heb nog het een en 't ander te doen. 

Nog een hele dikke blogknuf van

C&S

11:04 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

03-12-03

Wij zijn bedroefd !!! Waarom ?

Hallo allen,

Helaas moet ik weeral vermelden dat bezoeker nr.3000 zich weeral niet gemeld heeft.  Ik stel me daar vragen bij, het kan zijn dat ik er naast zit want ik dacht niet dat er in de blog-gemeenschap aan discriminatie gedaan werd.  Ik zal het even uitleggen.

Zou het misschien kunnen zijn omdat wij een lesbisch koppel zijn en dat de bezoekers (2000 en 3000) daarmee niet geasoccieerd willen worden. Dat deze bezoekers hier hun link niet willen zien staan of van hieruit geen bezoekers op hun site of blog willen.  Ik hoop dat ik er ver naast zit want dit zou ik heel erg vinden.  Wij zijn ook maar mensen en heel normaal als elk ander, het is niet zo dat wij de één of andere besmetelijke ziekte hebben of zo.

Ik zal ook even uitleggen waarom ik dit denk en dit gevoel heb.  Ik heb gemerkt op andere blogs dat bezoekers elke keer commentaar geven op het feit dat ze niet de zoveelste bezoeker zijn.  Alsook dat sommige er naar streven om de zoveelste te zijn, die verschillende malen terug gaan om dat plaatsje of eer op te eisen.  Ga maar eens zien op andere blogs de reactie's en shoutboxen staan dan vol met zulke commentaren. En hier, hier bij ons het lesbische koppel niet, ja nadien wel maar daarvoor niet gemakkelijk.  Enkel één persoon naar mijn weten reageert daarvoor en dat is  EVA.

Bedankt EVA, jij aanvaard ons tenminste om wie we zijn, als mens.

Over enkele weken terug heb ik toch vermeld dat er het één en 't ander mij dwars zat waardoor ik mij in de bloggemeenschap niet zo goed meer voelde.  Nu dit is daar zo één ding van maar voor ons is dat iets groot en betekent dat veel : aanvaard worden om wie we zijn als mens.

Ik omschrijf ons als toffe, leuke en intelligente vrouwen die altijd klaar staan voor andere maar die, helaas voor sommige, houden van elkaar en leven net als man en vrouw.  En op dat laatste worden we be- en veroordeeld en zijn we voor sommige niet goed genoeg meer of zelfs in ergere gevallen niet bestaande. Als ik hier nu op de blog op de één of andere manier zou provoceren dan zou ik zeggen : "ja ok, ze hebben gelijk", maar is dit ???  Ik dacht het niet !

Je zou misschien kunnen zeggen dat ik het mij maar inbeeld of op deze manier de aandacht vraag maar helaas. Ik zou nog dingen kunnen opnoemen die in dezelfde richting gaan of wijzen maar dan moet ik echt namen gaan noemen en zo fair ben ik dan omdat niet te doen.  Om iemand niet af te breken of zwart te maken.  Plus ook : ga zien op andere blogs net als ik hier boven al heb gemeld en vergelijk met het onze.  Eigenlijk de bewijzen zijn er.

Voor onze  vaste bezoekers : aub voel je niet aangevallen of  besproken, je zult voor jezelf wel kunnen uitmaken of ik jullie bedoel of niet.  Ik of wij scheren niet iedereen over dezelfde kam. (hopelijk ken je dit spreekwoord)

Voor diegene die ons wel aanvaarden nog een hele dikke blogknuf van

C & S

13:01 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |