13-01-04

Sven ???

Het is weeral zo ver, het nieuwe jaar is bezig en je denkt tja alles begint zo wat op rollekes te lopen.  Maar helaas het mag niet wezen altijd moet er een klink in de kabel komen, op de één of andere manier altijd.

Vorige keer heb ik jullie al een paar keer iets laten horen van Sven.  Dat de molen aan het draaien was in goede richting.  Hij begon stillaan meer vrijheden te krijgen,  hij mocht naar school en eigenlijk het belangrijkste :  het contact tussen mij en hem werden stillaan herstelt.   Maar het heeft niet mogen wezen het heeft allemaal niet mogen helpen.  

Gisteren maandag heeft hij alles terug in één keer weggegooid, ja hij is terug gaan lopen in Mol.  Och is het eigenlijk nog iets gekort dat ik er energie in blijf steken elke keer krijg ik het deksel op mijn neus.  Elke keer word er weg gegooid wat we terug hebben op gebouwd.

Jongens weten jullie dat ik niet meer weet hoe ik mij moet voelen.   Teneerste doordat het meermaals gebeurt word het ook een gewoonte.  Ik weet nog goed de eerste keer dat hij vier dagen weg was, heb ik vier dagen heel ongerust geweest. Wij hebben toen alles afgezocht en gedaan,  dankzij dat is hij toen ook terug opgepakt geweest.  Nu, nu heb ik zoiets van nee zo zot ben ik of zijn we niet meer.  Dan die ongerustheid van waar zit hij, waar slaapt hij, wat eet hij, enz...   je zit daar nog wel mee maar heel wat minder t.o.v. de eerste keer.   Maar ook al verminderd alles ronddom gevoelens, het blijft knagen, het blijft zeer doen maar je blijft ook diep van binnen hopen, hopen dat het de volgende keer wel weer lukt !

Ach ik zou momenteel zoveel kunnen schrijven, zoveel kunnen vertellen mijn gedachten draaien op volle toeren.  Vooral veel vragen, vragen die ik niet beantwoord krijg.  En nu door dit bericht te schrijven komen de tranen, tranen die er gisterenavond al zaten maar die maar niet kwamen.

Ik weet niet meer hoe ik mij moet voelen !!!

09:15 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Water naar de zee dragen. Lieve Conny,

Ik heb het je al gezegd hé, dat ik je enorm bewonder voor
al die energie je in Sven gestoken hebt.

Ik heb er geen woorden voor maar ik vind het gewoon
verschrikkelijk dat hij zijn moeder die zoveel over geeft
voor hem, die hem al zoveel nieuwe kansen gegeven geeft
zo durft te behandelen.

En het is misschien best dat je je niet teveel zorgen over
maakt want op den duur ga je er zelf nog aan ten onder
en het is hard om te zeggen en ook al is het je zoon, hij
is het echt niet meer waard dat je nog langer veel moeite
voor hem doet, als dit dan je bedankt is voor alles... :(

Ik hoop dat je je een beetje sterk kan houden en nog een
geluk dat je Sonja aan je zijde hebt.

Veel liefs,
Eva

Gepost door: Eva | 13-01-04

Bedankt Eva, bedankt voor de lieve woorden en de steun !
En ja wat een geluk dat ik Sonja nog heb want het ligt mij toch zwaarder op de maag dan ik verwacht had.

Gepost door: conny | 13-01-04

De commentaren zijn gesloten.