17-02-04

Beetje nieuws

Hallo allemaal,

Allé we zijn de 5000ste bezoeker gepasseerd en eindelijk zijn we ook eens een keertje te weten gekomen wie het was.  Bedankt Viviane om iets achter te laten want dat was toch weeral een tijdje geleden, we vinden het echt tof.

BEDANKT !!!

Het is wel weeral een tijdje geleden dat ik nog iets geplaatst had maar we zijn er toch weeral.   Ik ben nogal druk bezig, zoals je kan zien, met de psp.  Dit omdat ik hem maar in een proefperiode van 60 dagen heb en ik vind het zo leuk dat ik er het volste van wil benutten.  Ooit koop ik hem dan wel eens aan maar momenteel gaat zo maar niet en langs de andere kant ben ik ook niet iemand die direct alles moet hebben.  Maar ik ga toch van die 60 dagen goed profiteren en daarna laat ik het pas tot rust komen.  Momenteel beinvloed het wel een beetje mijn computer gebeuren hier terwijl er nog zoveel dingen zijn die ik kan en moet doen.

Daarbij komt dan nog eens dat ik met een zware bronchitis zit, ik moet antibiotica nemen augmentin 875 en medrol 32 mg (dit is cortizone), nogal zware medicatie ook, vind je niet.   Maar toch ben ik blij dat ik ze nu pas krijg want heb ik dat in het begin van de winter dan zit ik er ook heel de winter mee en dat is natuurlijk minder.   Oh komen we toch weer door zekers.

Mijn schatteke is niet ziek maar die heeft toch gisteren eens een verlofdagje genomen voor hier thuis eens iets te doen maar ook omdat ze bij mij wou zijn, omdat ik zo ziek was, lief he.   Ze wou gisteren op een zeker moment eventjes onze keukenkraan vervangen, met het gedacht dat dat niet lang zou duren.  Maar, je kunt het al raden, het is een karweitje geworden van heel de dag.  Niet dat ze het niet kan maar ze had de pech dat het hier een oud herenhuis is en dat dus alles oud is, waaronder de aansluitingen van de kraan.  Je kunt dus al raden wat er is gebeurt, eerst stukken bij gaan halen om  die twee aansluitingen te overbruggen maar dan blijkte die weer tegen draad te zijn, enz...   Het heeft dus wel even geduurd eer ze het in orde had.   Daarbij komt dan ook nog eens mits ze toch in die kast bezig was heeft ze dan ook meteen de bodem vervangen door een nieuwe want die was zo een beetje rot.   Uiteindelijk hebben we nu een heel propere kast met een volledige nieuwe kraan erboven op, het zal helpen.   Ter verduidelijking waarom doen wij dat en niet de huisbaas : omdat ik dat bv van die kast al zolang ik hier woon vraag omdat te maken maar elke keer krijg ik zoiets van ja ik bel een klusjesman maar nooit gebeurd het, vandaar.   Zo moet onze chauffage ook al 2 jaar gemaakt worden maar nooit gebeurd dit tot we weer eens in pan gaan vallen en dan zal ik het weer gedaan hebben he, want dat krijg je dan ook nog.   Och weet je wat : "ben toch trots op Sonja" ze heeft het toch weeral geflikt en mooi opgelost.

Nu ga ik jullie laten nog een hele goede week toegewenst en een dikke blogknuf van C & S

22:07 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Héééél erg bedankt lieve meisjes.. om mij te vermelden en een linkje te plaatsen naar mijn blogje !
Vind ik echt kei tof van jullie.. :-)
Het is toch niet meer dan normaal.. als iemand vraagt of je je wil melden, als je de 5000st bezoeker bent.. dat je dit dan ook effe doet.. 't Is toch maar een kleine moeite.. en als je daar iemand plezier mee kan doen.. dan moet je toch niet twijfelen..

Wat die PSP betreft... dat is inderdaad iets heel leuks..
Je krijgt daar niet genoeg van..
Ik heb het programma gekocht.. Was inderdaad wel vrij duur.. maar bij Media Markt viel het nog een beetje mee.. qua prijs..

Er is een trucje om die 60 dagen te omzeilen..
als je een internet-aansluiting hebt.. die om de zoveel tijd een ander IP krijgt.. dan kan je alles verwijderen via software..
daarna de cache leegmaken.. zodat er geen sporen meer zijn van de proefversie download.. ook mapjes e.d. weg doen
en als je dan je modem effe uithaalt.. en terug insteekt.. en je pc heeft een ander IP gekregen.. dan kan je terug dowloaden..
IK weet niet of het lukt met PSP .. maar meestal lukt die truc wel hoor..
Veel succes zou ik zeggen..
enne.. anders weet je al meteen wat je kan vragen voor je volgende Kerstmis hé .. hi hi hi ...

LIefs en ne hele dikke blogknuffel voor jullie beidjes :-)
xxx

Gepost door: viviane | 17-02-04

Veel beterschap! Allereerst heel veel beterschap voor de zieken onder jullie enne
wat dat psp programma betreft als jullie naar mij komen dan
bezorg ik jullie dat programma. ;-)

Veel liefs,
Eva

Gepost door: Eva | 18-02-04

Proficiat Met jullie 5000ste bezoeker,
een hele bekende natuurlijk.....
Verder wen,sen we de zieken een algeheel herstel toe
het was een zware periode die voorbij is
en de weerstand zal ook wel een deukje gekregen hebben.
Van je schatje inderdaad bijzonder lief dat ze voor je wou zorgen
Toch wel een goeie klusjesvrouw zenne...
zou niet lukken bij iedereen.

Groetjes en tot Blogs

Ps bedankt voor de herstelwensen voor mijn schatje

Gepost door: Luc, Katrijn en de kids | 19-02-04

De commentaren zijn gesloten.