07-06-04

Ons weekendje

Hallo,

Weeral een weekendje voorbij en het weer is dan uiteindelijk toch nog meegevallen vooral gisteren (zondag). Vrijdagavond ben ik en Sonja naar de cinema geweest naar de film "the day after tomorrow". Zekers geen spijt van een ongelofelijke, magnifieke film en spannend, niet zoals in een triller of horror maar....tja hoe noem je dat, ik weet niet met wat ik het moet vergelijken. In ieder geval echt goeie film, er was er maar één die in de cinema af en toe riep van de spanning en ja dat was Sonja, zij kan daar zo niet tegen. Was eigenlijk wel grappig, iedereen zit daar heel geïnteresseerd naar die film te kijken en af en toe hoor je dan een kreetje tussendoor, hahaha. Nee echt een aanrader van een film, ik ga hem ooit nog eens huren want die wil ik echt nog een keer zien.

Zaterdag hebben we hier thuis wat gedaan, zo van die kleine klusjes die ik niet alleen kan doen en zowel Sam, Sonja en ik hebben echt zodanig samen gewerkt dat er toch weeral heel wat gedaan is. 's Avonds zijn we dan naar een show geweest ten voordele van de kansarme kinderen. In deze shows treden meestal mensen, zangers op die niet zo bekend zijn buiten misschien in hun eigen streek. Nu dit zijn shows die wij al meerdere keren hebben gezien en zelfs meegeholpen want er heeft een periode geweest dat wij de organisatie daarvan, alsook de presentatie, zouden overgenomen hebben van iemand die eigenlijk al te oud is om het nog te doen plus een vriend van ons. Hij wil wel dat wij dit overnemen maar hij kan er moeilijk afstand van nemen en vandaar dat dit nog niet echt gelukt is. Ik zou de organisatie doen en Sonja de presentatie dit zou een echte goeie combiné zijn, maar we wachten nog maar wat af. Willen jullie ergens iets organiseren mag je ons altijd contacteren, ik kan zowat aan alles geraken, zangers, entertainment, kindergrime, noem maar op.... Met die mensen van zaterdagavond gaan we ook samen werken om deze shows te organiseren, niet dat dit ons iets opbrengt maar de voldoening is al voldoende.

Gisteren zondag hebben we dan zoals ik al in vorige bericht heb vermeld gaan wandelen in de streek van Westerlo, dit zodat Mathias dan toch dit weekend zijn Mama heeft gezien. We zijn omstreeks 14.30 u vertrokken in de Beeltjens en hebben toch een tweetal uurs flink gewandeld. Kenzo was geweldig in eerste instantie heeft hij toch ongeveer een half uurtje in de auto moeten zitten voor dat we daar waar, ik had er wat bang voor, maar hij heeft dat heel goed gedaan. Heeft heel de tijd gelegen en kwam enkel piepen als we stil stonden voor de rest heeft hij niets gereclameerd. In de bossen zelf heb ik hem een keer losgelaten en dat ging heel goed als ik zei dat hij dicht moest blijven of volgen deed hij dat perfect en dat zonder zijn lis vast te hebben ze was wel niet los van zijn band, dat riskeerde ik niet. We hebben ook een korte pauze gehad voor iets te drinken en te eten en rond 17.00 waren we terug aan de auto, juist op dat moment belde de papa van Mathias dat hij naar huis moest komen. Dus dat was allemaal goed getimd. Wij hebben der echt van genoten van deze wandeling en ook Mathias deze reis want gewoonlijk is dat van "ik ben moe" en doet hij dat eigenlijk niet graag : wandelen.

Hier wat fotokes van onze wandeling :

Is toch leuk zo werken met een digitale camera en dan ze zo kunnen plaatsen hier op de blog, vind het echt fun en in het plaatsen ben ik al vlugger aan het worden. In ieder geval voor de rest van de zondag hebben we nog wat genoten van onze koer en het goede weer en het rustig aan gedaan. Laat het vlug weer weekend zijn want de laatste tijd geniet ik er echt van maar ook van Sonja en de kids is dat het seizoen of wat.... Ik hoop ook dat S niet zo lang en hard moet werken deze week zodat we ook in de week eens wat kunnen gaan genieten.

Ik ga jullie laten want heb ook nog andere dingen te doen dan alleen maar bloggen, wij wensen jullie nog een hele prettige week en geven nog een hele dikke blogknuf .....xxxjes van C & S

11:51 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.