10-08-04

Meeting

Ik heb gisteren een mail ontvangen ivm de eerste Blog bbq die doorgaat op 13 augustus.  En ik wou hier even zeggen waarom wij niet kunnen komen, wat we wel heel spijtig vinden.

Ten eerste is dit mijn (conny) verjaardag waardoor ik natuurlijk al andere plannen heb en ten tweede is dat de dag dat Mathias terug naar hier komt voor 14 dagen.  We vinden het wel heel spijtig dat we niet kunnen komen want ik had heel graag onze mede bloggers wel eens willen ontmoeten.

Langs de andere kant moet mij toch iets van mijn hart : gisteren na dat ik die mail had ontvangen ben ik gaan kijken in het forum, wat ik toegeef dat het lang geleden was, maar het is nu eenmaal vakantie en dan loopt alles niet zo als het hoort, hier toch niet.   In ieder geval dan zie ik dat dit de tweede meeting al is !!! Hier wist ik niets van wat ik dan ook weer erg vind.  Zijn hier dan geen mails van verstuurd of kon je dit enkel bekijken op het forum ? 
Ik heb nochtans in het forum ook voorstellen gedaan, zelfs in de oude ook nog, van wat, hoe of waar, zelfs om mee te werken en te helpen als dit nodig moest zijn.  Is er dan niemand die dan eens een mailtje of zo kan sturen of is  een meeting enkel voor diegene die elke dag naar het forum komen om te lezen?  Sorry mensen maar daar heb ik niet altijd de tijd voor.
Waarom reageer ik nu zo, heel simpel ik of wij willen onze medebloggers ook heel graag leren kennen en dan doet het pijn als je niet kunt en der dan achterkomt dat het de tweede meeting al is.   Ik wil hier niemand persoonlijk mee raken want tenslotte niemand persoonlijk kan hier iets aan verhelpen of doen, iedereen doet zijn best daarin maar wij vonden het gewoon spijtig en dit moest me echt van het hart.

Dan wil ik nog vermelden dat ik vrijdag 40 jaar word en mensen wat heb ik het daar moeilijk mee.   Ze zeggen altijd dat de meeste mensen dit hebben op hun dertig maar ikke weer niet natuurlijk.  Mijn dertig is zo voorbij gegaan net als elk jaar maar nu mensen wat voel ik mij ambetant en depressief.   Voor het minste vlieg ik uit, heel vlug op mijn teentjes getrapt, heel veel huilen,...  Normaal kijk ik altijd uit naar mijn verjaardag en duurt het heel lang eer het zo ver is maar nu vliegen die dagen voorbij.   Ik die op mijn dertig dus geen problemen had en die dacht dat dit zo over roepen was en dat dit een fabeltje is.  Maar het fabeltje zegt ook wie het niet bij dertig heeft krijgt het bij veertig.

Och dat de tijd eens stil zou blijven staan !  Dit is mijn verjaardagswens !   Eén voordeel heb ik wel : tegen dat het feest daar is ben ik al een week veertig en zal dit hopelijk geen invloed hebben of mijn gemoed die dag.  Integendeel naar die dag kijk ik wel uit en hoop dat het een knalfeest word.

Nog een hele prettige vakantie gewenst en een dikke blogknuf van
C&S

10:52 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |