02-09-04

hey.....

Hey,

Hopelijk nu de grote vakantie achter de rug is zal het hier wat losser gaan lopen. Ik heb nog nooit zo een drukke vakantie gehad. Ik heb dan ook heel wat te vertellen en ik ga proberen om jullie stelselmatig up to date te brengen.

Het eerste wat ik ga doen is jullie vertellen over ons ongelofelijke 40 ste verjaardag. Zoals ik jullie al had laten weten werden wij samen 80 jaar en is dit feest doorgegaan op 20 augustus. Er zijn die dag verschillende verrassingen geweest en  enkele foto's hiervan heb ik  links van ons blogje verwerkt in een fotoshowke.
Op de eerste foto staat een vlag met de tekst :

" Conny & Sonja vormen een leuk paar.  
Soms doen ze wel wat raar  
dat mag, want ze worden samen 80 jaar."

En deze heeft heel de dag voor onze deur gestaan en  's avonds mee naar de zaal.  We waren beide hetzelfde aangekleed en de dresscode van het feest was "jeans".
De tweede verrassing voor ons was : dat we zijn opgehaald geweest door een old timer, we hadden dan ook een opdracht gekregen om niet vroeger te vertrekken dan 19.00 u.
Ik zou jullie heel graag alle foto's willen laten zien maar dat gaat niet echt lukken want met die vorige ging dat ook niet. Als iemand mij een oplossing kan geven mail het mij dan ff door, het zijn er over de 200 plus dan nog een video van +- 45 min.

Heel de avond door hebben we dan nog de één verrassing achter de andere gekregen :

  1. Sam heeft ons een reisje naar de Ardennen gegeven en we vertrekken 13 September.
  2. Sven heeft een speciaal liedje gezongen voor mij waardoor ik heel hard ben beginnen gaan te wenen : Cleaning out my cloisit van emenem waar de zin I'm sorry mama in komt. Ik was trouwens niet de enige die weende toen.
  3. Onze kameraden hadden 2 acts ingestudeerd waardoor heel de zaal plat lag van het lachen.
  4. De taart was ook een complete verrassing deze was speciaal gemaakt voor ons : een ijstaart met twee borsten.
  5. Dan een homo koppel dat is binnen gekomen als een hetero koppel. Eén van beide was gekleed als een zwangere dame.
  6. enz.enz.... teveel om op te noemen.

Ik kan jullie zeggen het was een feest om te herinneren en we denken dat er over enkele jaren nog over gepraat gaat worden, zekers weten. Iedereen vroeg ons wanneer het volgende gaat zijn bv een trouwfeest, hahaha. Ooit misschien......

Nog iets dat ik zekers moet vermelden wij kunnen zeggen dat er op ons feest alle slag van mensen waren : lesbo's, homo's, bisekse, hetero's en wat je niet zou kunnen indenken zware moto mannen, maar schatten van jongens.

Ik ga jullie nu weer laten en probeer zo vlug mogelijk het ander nieuws nog te vertellen !

Dikke blogknuf van
C & S

12:08 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.