06-10-04

Hallo,

Goedemiddag allemaal,

Ik ga nog eens een poging ondernemen om jullie up to date te brengen.  Alhoewel de dag dagelijkse routine terug bezig is vind ik toch mene draai niet echt terug in het blogwereldje.  Vraag mij niet waarom hoor ik heb ook niet zo direct een antwoord daarop.  Dus mensen neem het mij niet kwalijk dat ik nog altijd niet langs ben gekomen op jullie blog, ik weet dat ik fout bezig ben en heb toch niet echt een excuus, sorry hier voor.

Alles loopt hier zo zen eigen gangetje :  Sonja werken,  Sam op internaat en in het weekend werken, Mathias om de 14 dagen op bezoek.  
Slechts één ding is er veranderd en dat heb ik vorige keer al vertelt : Sven komt nu ook om de 14 dagen een weekend op bezoek en zit niet meer in Mol maar in Den Engel in Deurne.   De hoop is groot maar heb er toch wat schrik voor, hij krijgt teveel vrijheid, dat kan hij helaas niet aan en dat merk ik ook al,  maar ginder kennen ze hem nog niet genoeg, dus zien ze het ook niet.   Blijven hopen maar hé.

Eigenlijk is er nog iets veranderd tegen over vorig schooljaar en dat is voor mijzelf : ik ga tweemaal per week 's avonds naar de school.   Niet zozeer voor een diploma maar ten eerste omdat ik het wil leren kennen en ook om de dagelijkse sleur te doorbreken.  Het eerste half jaar krijgen we Photoshop CS & ImageReady CS en het laatste half jaar, Dreamweaver en Macromedia flash.   Ik heb al verschillende dingen gemaakt in Photoshop die echt wel mooi zijn en ik heb 2 voorbeelden hieronder op ons blogje  geplaatst, ik vind deze echt wel iets hebben.

Dan heb ik ook nog eens een controle gehad i.v.m.  mijn fibormyalgie en ik was echt wel trots op mijn eigen.   Bij zo een controle moet ik elke keer een fietsproef ondergaan en hieruit was gebleken dat mijn kunnen verdubbeld was, dat ik mij dubbel zoveel kan inspannen tegen over een half jaartje terug.  Dit mag je natuurlijk niet vergelijken met een normale persoon hè want dan zit ik nog maar op de helft daarvan.   De eerste keer had ik 43%, de tweede keer 25% en nu 50% t.o.v.  een normale persoon van mij lengte, leeftijd en gewicht.  Ik moet dus nog altijd wel blijven uitkijken wat ik doe en hoe ik het doe, ik mag men grens maar een klein beetje overschrijden want anders verslecht het weer en dat wil ik niet.  Dus alles goed blijven plannen en zekers niet teveel op één dag.

Nu ga ik jullie weeral laten en hier nog wat verder doen.

Nog een hele dikke blogknuf van
C & S

11:45 Gepost door Conny & Sonja | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Waw... Leuke cursus die je volgt en zeker heel mooi wat je al gemaakt hebt! :)

En ook leuk dat je zo'n goede vorderingen maakt bij de controle op je fibormyalgie, houden zo!

Enne laat maar meer eens van jullie horen hoor! ;-)

Veel liefs,
lonely angel

Gepost door: Lonely Angel | 06-10-04

*-*-*-*-*-*-*-* Je mag terecht trots zijn op jezelf meisje, een goede prestatie! Ikzelf heb zoveel energie als een auto die op dampen rijdt dus ik kan het me wel ergens voorstellen ... well done!
Nog veel sterkte en liefde in je gezinnetje

Gepost door: Godess A | 11-10-04

De commentaren zijn gesloten.